ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 213926 MIKITRANS DOO

Број прегледи: 104

MIKITRANS DOO, ID 213926Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина
Адреса: Bulevar Mira 2
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 27 Sep 2019
Телефон : +387-65-41****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО MIKITRANS DOO ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД MIKITRANS DOO


Копнен транспорт

MIKITRANS DOO - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

MIKITRANS DOO - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Ivana ***** , Direktor

Директен телефон: +387-65-41****
GSM: +387-65-41****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски, Bosanski, Hrvatski
user photo

mrs. Ivana ***** , Direktor

Директен телефон: +387-65-41****
GSM: +387-65-41****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Српски, Bosanski
user photo


MIKITRANS DOO - Клучни зборови: MIKITRANS DOO, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 76000 Brcko, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Босна и Херцеговина, транспортни фирми во Brcko, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Босна и Херцеговина, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Brcko, , Босна и ХерцеговинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и ХерцеговинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET