ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 653584 "AYDYN YYLDYZ"

Број прегледи: 5

"AYDYN YYLDYZ", ID 653584Град: Туркменабат,
Држава:TM - Туркменистан
Адреса: Туркменабат
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 04 Sep 2015
Телефон : +993-422-2-9****
Телефон 2: +993-65-98****
Факс: +993-422-2-9****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AYDYN YYLDYZ" ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AYDYN YYLDYZ" ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "AYDYN YYLDYZ"


Копнен транспорт
Железнички транспорт

"AYDYN YYLDYZ" - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"AYDYN YYLDYZ" - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Чарыев ***** , генеральный директор

Директен телефон: +993-65-98****
GSM: +993-65-98-4****
Факс: +993-422-2-9****
Јазици за контакт: Türkçe, Русский, Türkmen
user photo


"AYDYN YYLDYZ" - Клучни зборови: "AYDYN YYLDYZ", Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Туркменабат, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Туркменистан, транспортни фирми во Туркменабат, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Туркменистан, транспортни фирми Јужна Азия, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - ТуркменистанКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Ашгабат,
Држава:TM - Туркменистан

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Ашхабад,
Држава:TM - Туркменистан

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Ашхабад,
Држава:TM - Туркменистан

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Ashgabat,
Држава:TM - ТуркменистанКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET