ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 962368 STEBOST-KOM

Број прегледи: 0

STEBOST-KOM, ID 962368



Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија
Адреса: Ibe Palikuca No.51
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 07 Jun 2018
Телефон : +389-712-5****
Телефон 2: ****
Факс: +389-22-204****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО STEBOST-KOM ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО STEBOST-KOM ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД STEBOST-KOM



ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД STEBOST-KOM


Копнен транспорт

STEBOST-KOM - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ



За компанијата

 


Дополнителна информација

 

STEBOST-KOM - ЛИЦА ЗА КОНТАКТ



mr. Srdjan ******** , direktor

Директен телефон: +389-712-5****
GSM: +389-712-5****
Факс: ****
Јазици за контакт: Български, English, Српски, Македонски, Bosanski, Hrvatski
user photo


STEBOST-KOM - Клучни зборови: STEBOST-KOM, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 1000 Скопје, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Македонија, транспортни фирми во Skopje, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - Скопје, , Македонија



Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 100 Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија



Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

 




CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.




dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија



Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET