ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 176623 "ALBA-3"EOOD

Број прегледи: 117

"ALBA-3"EOOD, ID 176623Град: 2234 Petarch,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: Shopska komyna 59
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 08 Sep 2008
Телефон : 359-7116-****
Телефон 2: 359-7116-****
Факс: 359-7116-****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "ALBA-3"EOOD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "ALBA-3"EOOD


Копнен транспорт

"ALBA-3"EOOD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

firmata e dashterna na firma "alba simeonov".sazdadena prez 1990 godina.
razpolagame sas nad 3000 m.kv. skladovi pomeshtenia,sobsteven serviz i avtomivka.sashto 24-tir vlekacha i 13-polyremarketa.mikrobysi ot 1,5 do 6 t. 


Дополнителна информација

vsichki prevozi kloito izvarshvame sa zastrahovani saglasno CMR konvenciata za izvarshvane na mejdynaroden transport! 

"ALBA-3"EOOD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Betty ******** , speditor

Директен телефон: 359-7116-****
GSM: 359-888-25****
Факс: 359-7116-****
Јазици за контакт: English, Italiano, Español, Български
user photo


"ALBA-3"EOOD - Клучни зборови: "ALBA-3"EOOD, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 2234 Petarch, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Бугарија, транспортни фирми во 2234 Petarch, транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 8300 Sredets,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1326 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 2700 Blagoevgrad,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET