ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 883717 BELISAR D.O.O.

Број прегледи: 135

BELISAR d.o.o., ID 883717Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина
Адреса: Industrijska 3
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 05 Feb 2017
Телефон : +387-55-49****
Телефон 2: +387-49 -21****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО BELISAR D.O.O. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД BELISAR D.O.O.


Копнен транспорт

BELISAR D.O.O. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

BELISAR D.O.O. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Saša , šef poslovnice

Директен телефон: ****
GSM: +387-65-53****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Српски, Bosanski, Hrvatski
user photo


BELISAR d.o.o. - Клучни зборови: BELISAR d.o.o., Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 76000 Brcko, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Босна и Херцеговина, транспортни фирми во Brcko, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Босна и Херцеговина, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - Brcko, , Босна и ХерцеговинаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 76000 Brcko,
Држава:BA - Босна и ХерцеговинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и ХерцеговинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET