ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ШПЕДИТEР, ID 358258 LTD RICKMANS

Број прегледи: 1

LTD Rickmans, ID 358258Град: Minsk,
Држава:BY - Белорусија
Адреса: ul.Vostochnaya 133 office 204
Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Датум на регистрација во системот: 29 Oct 2013
Телефон : +375-29-138****
Телефон 2: +375-17-255****
Факс: +375-17-255****
WEB сајт: http://2trans.by

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО LTD RICKMANS ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Северна Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО LTD RICKMANS ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД LTD RICKMANS


Копнен транспорт

LTD RICKMANS - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

LTD RICKMANS - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Oleg , director

Директен телефон: +375-17-508****
GSM: +375-29-561****
Факс: +375-17-508****
Јазици за контакт: English, Русский
mr. Oleg , director

mrs. Katerina , Экспедитор

Директен телефон: +375-17-508****
GSM: +375-29-686****
Факс: +375-17-508****
Јазици за контакт: English, Русский
user photo

mr. Katerina , Экспедитор

Директен телефон: +375-17-508****
GSM: +375-29-686****
Факс: +375-17-508****
Јазици за контакт: Български, English, Türkçe, Српски, Македонски, Ελληνικά, Bosanski, Hrvatski, Română, Русский, Česky, Deutsch, Français, Español, Italiano, Magyar, Polski, Slovenščina / Slovakian, Svenska, Українська, Nederlands, Dansk, Suomen, Lietuvių, Arabic, Azərbaycan, Português, Latviešu, Slovenščina / Slovenian, Georgian, Armenian, Norsk, Eesti, Қазақ, Ўзбек, Türkmen, Farsi / Iranian, Беларуская
user photo


LTD Rickmans - Клучни зборови: LTD Rickmans, Шпедиторски фирми / Шпедитери, Шпедиторски фирми / Шпедитери в 22000 Minsk, Шпедиторски фирми / Шпедитери в, Шпедиторски фирми / Шпедитери в Белорусија, транспортни фирми во Minsk, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Белорусија, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ / ШПЕДИТЕРИ - Minsk, , БелорусијаКатегорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: Minsk
Држава:BY - Белорусија

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: Minsk,
Држава:BY - Белорусија

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: Minsk,
Држава:BY - Белорусија

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: 220030 Minsk,
Држава:BY - Белорусија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET