ДРУГИ, ID 929727 DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE

Број прегледи: 403

DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE, ID 929727Град: 35247 Plana,
Држава:RS - Србија
Адреса: PLANA
Категорија на фирмата: Други
Датум на регистрација во системот: 17 Mar 2011
Телефон : 381-060-053****
Телефон 2: 381-035-53****
Факс: 381-035-53****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE


Копнен транспорт

DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Stojan ********** , Direktor

Директен телефон: +381-063-875****
GSM: +381-063-875****
Факс: 381-035-53****
Јазици за контакт:
user photo


DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE - Клучни зборови: DEJAN STANOJEVIC PR MDS-TRANSPORTE, Други фирми, Други фирми в Plana, Други фирми в, Други фирми в Србија, транспортни фирми во 35247 Plana, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ДРУГИ ФИРМИ - , СрбијаКатегорија на фирмата: Други
Град: 35250 Paraćin,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: Beočić,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: 35000 Jagodina,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: Topola,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET