ПОНУДИ ЗА ВНАТРЕШНИ ТОВАРИ ЗА КАМИОНИ ОД ТИП ТАНДЕМ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Се товари од
Се растовара во
"

Пронајдени товари:   32


Пронајдени резулати:   32
Клучни зборови: внатрешен товар за Тандем в Босна и ХерцеговинаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


ВНАТРЕШНИ ТОВАРИ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

внатрешни товари за камион од тип Полуприколка со церада в Босна и Херцеговина (1923) внатрешни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t в Босна и Херцеговина (46) внатрешни товари за камион од тип Тандем в Босна и Херцеговина (32) внатрешни товари за камион од тип Кој било в Босна и Херцеговина (27) внатрешни товари за камион од тип Комбе в Босна и Херцеговина (25) внатрешни товари за камион од тип Мега в Босна и Херцеговина (20) внатрешни товари за камион од тип Ладилник в Босна и Херцеговина (18) внатрешни товари за камион од тип Полуприколка в Босна и Херцеговина (18) внатрешни товари за камион од тип Специјализиран камион в Босна и Херцеговина (8) внатрешни товари за камион од тип Сандучар в Босна и Херцеговина (6) внатрешни товари за камион од тип Киперка в Босна и Херцеговина (4) внатрешни товари за камион од тип Цистерна / tank container в Босна и Херцеговина (4) внатрешни товари за камион од тип Камион кипер в Босна и Херцеговина (3) внатрешни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под в Босна и Херцеговина (2) внатрешни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack в Босна и Херцеговина (2) внатрешни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' в Босна и Херцеговина (2) внатрешни товари за камион од тип Полуприколка кипер в Босна и Херцеговина (1)


Внатрешни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET