ПОНУДИ ЗА ВНАТРЕШНИ ТОВАРИ ЗА КАМИОНИ ОД ТИП КОНТЕЈНЕР 20' / 40' / 45' ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Се товари од
Се растовара во
"За да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


ВНАТРЕШНИ ТОВАРИ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

внатрешни товари за камион од тип Полуприколка со церада в Босна и Херцеговина (1923) внатрешни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t в Босна и Херцеговина (46) внатрешни товари за камион од тип Тандем в Босна и Херцеговина (32) внатрешни товари за камион од тип Кој било в Босна и Херцеговина (27) внатрешни товари за камион од тип Комбе в Босна и Херцеговина (25) внатрешни товари за камион од тип Мега в Босна и Херцеговина (20) внатрешни товари за камион од тип Ладилник в Босна и Херцеговина (18) внатрешни товари за камион од тип Полуприколка в Босна и Херцеговина (18) внатрешни товари за камион од тип Специјализиран камион в Босна и Херцеговина (8) внатрешни товари за камион од тип Сандучар в Босна и Херцеговина (6) внатрешни товари за камион од тип Цистерна / tank container в Босна и Херцеговина (4) внатрешни товари за камион од тип Киперка в Босна и Херцеговина (4) внатрешни товари за камион од тип Камион кипер в Босна и Херцеговина (3) внатрешни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack в Босна и Херцеговина (2) внатрешни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' в Босна и Херцеговина (2) внатрешни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под в Босна и Херцеговина (2) внатрешни товари за камион од тип Полуприколка кипер в Босна и Херцеговина (1)


Внатрешни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET