ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП ПОЛУПРИКОЛКА СО ЦЕРАДА ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ ВО СРБИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во
"

Пронајдени камиони:   19428


Пронајдени резулати:   19428
Клучни зборови: камион Полуприколка со церада за внатрешен превоз во СрбијаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО СРБИЈА

камиони од тип Полуприколка со церада за внатрешни превози во Србија (19428) камиони од тип Киперка за внатрешни превози во Србија (2329) камиони од тип Мега за внатрешни превози во Србија (1847) камиони од тип Сандучар за внатрешни превози во Србија (1549) камиони од тип Мал камион до 7.5t за внатрешни превози во Србија (975) камиони од тип Ладилник за внатрешни превози во Србија (943) камиони од тип Специјализиран камион за внатрешни превози во Србија (530) камиони од тип Комбе за внатрешни превози во Србија (333) камиони од тип Тандем за внатрешни превози во Србија (318) камиони од тип Платформа - Flat Rack за внатрешни превози во Србија (165) камиони од тип Цистерна / tank container за внатрешни превози во Србија (140) камиони од тип Камион кипер за внатрешни превози во Србија (79) камиони од тип Полуприколка за внатрешни превози во Србија (37) камиони од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) за внатрешни превози во Србија (29) камиони од тип Lift за внатрешни превози во Србија (17) камиони од тип Bus за внатрешни превози во Србија (16) камиони од тип Полуприколка со подвижен под за внатрешни превози во Србија (13) камиони од тип Полуприколка кипер за внатрешни превози во Србија (10) камиони од тип Кој било за внатрешни превози во Србија (6) камиони од тип Van за внатрешни превози во Србија (1)


Камиони за внатрешен транспорт по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET