ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП КИПЕРКА ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ ВО ХРВАТСКА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во
"

Пронајдени камиони:   3


Пронајдени резулати:   3
Клучни зборови: камион Киперка за внатрешен превоз во ХрватскаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО ХРВАТСКА

камиони од тип Полуприколка со церада за внатрешни превози во Хрватска (66) камиони од тип Комбе за внатрешни превози во Хрватска (42) камиони од тип Мега за внатрешни превози во Хрватска (16) камиони од тип Ладилник за внатрешни превози во Хрватска (9) камиони од тип Полуприколка за внатрешни превози во Хрватска (6) камиони од тип Мал камион до 7.5t за внатрешни превози во Хрватска (5) камиони од тип Камион кипер за внатрешни превози во Хрватска (4) камиони од тип Киперка за внатрешни превози во Хрватска (3) камиони од тип Полуприколка кипер за внатрешни превози во Хрватска (3) камиони од тип Тандем за внатрешни превози во Хрватска (3) камиони од тип Контејнер 20' / 40' / 45' за внатрешни превози во Хрватска (2) камиони од тип Кој било за внатрешни превози во Хрватска (1) камиони од тип Полуприколка со подвижен под за внатрешни превози во Хрватска (1) камиони од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) за внатрешни превози во Хрватска (1)


Камиони за внатрешен транспорт по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET