ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП МЕГА ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ ВО БУГАРИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во
"

Пронајдени камиони:   4


Пронајдени резулати:   4
Клучни зборови: камион Мега за внатрешен превоз во БугаријаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО БУГАРИЈА

камиони од тип Полуприколка со церада за внатрешни превози во Бугарија (135) камиони од тип Комбе за внатрешни превози во Бугарија (68) камиони од тип Тандем за внатрешни превози во Бугарија (9) камиони од тип Ладилник за внатрешни превози во Бугарија (9) камиони од тип Мал камион до 7.5t за внатрешни превози во Бугарија (6) камиони од тип Полуприколка со подвижен под за внатрешни превози во Бугарија (6) камиони од тип Киперка за внатрешни превози во Бугарија (5) камиони од тип Мега за внатрешни превози во Бугарија (4) камиони од тип Платформа - Flat Rack за внатрешни превози во Бугарија (3) камиони од тип Контејнер 20' / 40' / 45' за внатрешни превози во Бугарија (3) камиони од тип Камион кипер за внатрешни превози во Бугарија (2) камиони од тип Специјализиран камион за внатрешни превози во Бугарија (2) камиони од тип Полуприколка кипер за внатрешни превози во Бугарија (2) камиони од тип Сандучар за внатрешни превози во Бугарија (2) камиони од тип Кој било за внатрешни превози во Бугарија (2) камиони од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) за внатрешни превози во Бугарија (1)


Камиони за внатрешен транспорт по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET