ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП КИПЕРКА ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во
"

Пронајдени камиони:   8


Пронајдени резулати:   8
Клучни зборови: камион Киперка за внатрешен превоз во Босна и ХерцеговинаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

камиони од тип Полуприколка со церада за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (465) камиони од тип Мал камион до 7.5t за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (57) камиони од тип Сандучар за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (31) камиони од тип Комбе за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (26) камиони од тип Ладилник за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (19) камиони од тип Мега за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (11) камиони од тип Киперка за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (8) камиони од тип Платформа - Flat Rack за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (5) камиони од тип Специјализиран камион за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (4) камиони од тип Тандем за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (3) камиони од тип Цистерна / tank container за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (3) камиони од тип Камион кипер за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (2) камиони од тип Полуприколка за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (2) камиони од тип Полуприколка кипер за внатрешни превози во Босна и Херцеговина (1)


Камиони за внатрешен транспорт по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET