ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП ЦИСТЕРНА / TANK CONTAINER ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ ВО ТУРЦИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во
"

Пронајдени камиони:   11879


Пронајдени резулати:   11879
Клучни зборови: камион Цистерна / tank container за внатрешен превоз во ТурцијаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО ТУРЦИЈА

камиони од тип Полуприколка со церада за внатрешни превози во Турција (112097) камиони од тип Полуприколка кипер за внатрешни превози во Турција (22143) камиони од тип Специјализиран камион за внатрешни превози во Турција (16504) камиони од тип Цистерна / tank container за внатрешни превози во Турција (11879) камиони од тип Полуприколка за внатрешни превози во Турција (11316) камиони од тип Мал камион до 7.5t за внатрешни превози во Турција (10167) камиони од тип Полуприколка со подвижен под за внатрешни превози во Турција (8793) камиони од тип Комбе за внатрешни превози во Турција (5497) камиони од тип Ладилник за внатрешни превози во Турција (5237) камиони од тип Сандучар за внатрешни превози во Турција (4838) камиони од тип Камион кипер за внатрешни превози во Турција (4829) камиони од тип   за внатрешни превози во Турција (2894) камиони од тип Тандем за внатрешни превози во Турција (1225) камиони од тип Кој било за внатрешни превози во Турција (871) камиони од тип Платформа - Flat Rack за внатрешни превози во Турција (531) камиони од тип Мега за внатрешни превози во Турција (247) камиони од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) за внатрешни превози во Турција (64) камиони од тип Контејнер 20' / 40' / 45' за внатрешни превози во Турција (43) камиони од тип Киперка за внатрешни превози во Турција (40) камиони од тип Bus за внатрешни превози во Турција (24)


Камиони за внатрешен транспорт по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET