ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП ПЛАТФОРМА - FLAT RACK ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ОД И ДО РУСИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени камиони:   5


Пронајдени резулати:   5
Клучни зборови: камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Србија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Русија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Северна Азија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Кавказ, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР
Камиони за меѓународен транспорт по држави 
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET