ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП ПЛАТФОРМА - FLAT RACK ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ОД И ДО ИРАК

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени камиони:   8


Пронајдени резулати:   8
Клучни зборови: камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Турција, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Германија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Франција, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Полска, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Русија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Ирак, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Европска унија(ЕУ), камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Западна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Кавказ, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Југозападна Азия, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Југозападна Азија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до АзијаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР
Камиони за меѓународен транспорт по држави 
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET