ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП ПЛАТФОРМА - FLAT RACK ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во


.
t
.
m

Пронајдени камиони: 1000


Пронајдени камиони:   1000
Клучни зборови: камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Србија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Грција, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Германија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Хрватска, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Белорусија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Македонија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Босна и Херцеговина, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Србија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Русија, меѓународен товар за Платформа - Flat Rack од Јужна Европа, меѓународен товар за Платформа - Flat Rack од Балкански полуостров, меѓународен товар за Платформа - Flat Rack од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Платформа - Flat Rack до Източна Европа, меѓународен товар за Платформа - Flat Rack до Балкански полуостров, меѓународен товар за Платформа - Flat Rack до Јужна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од  , камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози
За да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


Камиони за меѓународен транспорт по држави 
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET