ТРГОВСКА ФИРМА / ПРОИЗВОДИТЕЛ, ID 695067 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ,,DELMES INT"D.O.O. PRIJEPOLJE

,,DELMES INT"D.O.O. PRIJEPOLJE, ID 695067Град: Prijepolje,
Држава:RS - Србија
Адреса: BJELOPOLJSKI PUT
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Датум на регистрација во системот: 10 Apr 2019
Телефон : +381-064-803****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ,,DELMES INT"D.O.O. PRIJEPOLJE, Трговски фирми производители, Трговски фирми производители в Prijepolje, Трговски фирми производители в  , Трговски фирми производители в Србија, Трговски фирми производители Балкански полуостров, Трговски фирми производители Източна Европа, Трговски фирми производители држави от поранешна Југославија, Трговски фирми производители Јужна Европа, Трговски фирми производители Европа, транспортни фирми во Prijepolje, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - Prijepolje, , СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Prijepolje,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: 31300 Prijepolje,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Prijepolje,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: 31300 Prijepolje,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET