ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 169501 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА AGC LOJISTIK

agc lojıstık , ID 169501Град: batumi,
Држава:GE - Џорџија
Адреса: kutaisı caddesi no.11 batum
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 14 Mar 2014
Телефон : +995-555-19****
Телефон 2: +995-532-368****
Факс: +995-555-19****
WEB сајт: yavuz.agci@hotmail.com
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: agc lojıstık , Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в batumi, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Џорџија, Транспортни фирми / Превозници Кавказ, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азия, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми во batumi, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Џорџија, транспортни фирми Кавказ, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , ЏорџијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: batumi,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: batum,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: gaziantep,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: batum,
Држава:GE - Џорџија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET