ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 268501 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ''LUKA END BORA'' LTD.

''luka end bora'' ltd., ID 268501Град: 4400 poti,
Држава:GE - Џорџија
Адреса: barataşvili 97
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 24 Feb 2013
Телефон : 995-493-22****
Телефон 2: 9****
Факс: 995-493-22****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ''luka end bora'' ltd., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 4400 poti, Транспортни фирми / Превозници в Џорџија, Транспортни фирми / Превозници Кавказ, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азия, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми во 4400 poti, транспортни фирми во Џорџија, транспортни фирми Кавказ, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - ЏорџијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 46000 K'ut'aisi
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град:
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: tiflis,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 0114 Tbilisi
Држава:GE - Џорџија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET