ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 576471 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА "NN-ТRANS" ЕООD

"NN-ТRANS" ЕООD, ID 576471Град: Vratsa,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: жд, Дъбника 33-А-20
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 22 Jun 2014
Телефон : +359-877-44****
Телефон 2: ****
Факс: +359-92-44****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "NN-ТRANS" ЕООD, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Враца, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европска унија(ЕУ), Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во Враца, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Vratsa, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Vratsa,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1 Vratsa,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 3000 Vratsa,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 3000 Vratsa,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET