ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 943749 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ABC JUKAN D.O.O.

ABC JUKAN d.o.o., ID 943749Град: Gracanica,
Држава:BA - Босна и Херцеговина
Адреса: Pribava b.b.
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 11 Feb 2014
Телефон : +387-35-71****
Телефон 2: +387-35-71****
Факс: +387-35-71****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ABC JUKAN d.o.o., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Gracanica, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Босна и Херцеговина, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во Gracanica, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Босна и Херцеговина, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Gracanica, , Босна и ХерцеговинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Gracanica,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Gracanica,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Gracanica,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Gracanica,
Држава:BA - Босна и Херцеговина

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET