ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 143948 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ABONEX, S.R.O.

ABONEX, s.r.o., ID 143948Град: 05201 Spišská Nová Ves,
Држава:SK - Словачка
Адреса: Markusovska cesta 1
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 12 May 2009
Телефон : 421-53-417****
Телефон 2: 421-53-417****
Факс: 421-53-417****
WEB сајт: www.abonex.sk
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ABONEX, s.r.o., Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 05201 Spišská Nová Ves, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в  , Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Словачка, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Източна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европска унија(ЕУ), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми во 05201 Spišská Nová Ves, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Словачка, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - СловачкаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Svit,
Држава:SK - Словачка

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 06601 Humenné,
Држава:SK - Словачка

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 90501 Senica,
Држава:SK - Словачка

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Skalica,
Држава:SK - Словачка

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET