ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 314656 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ABEFAL SPED

ABEFAL SPED, ID 314656Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија
Адреса: Ul. Anton Popov 11/28
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 11 Aug 2010
Телефон : +389-23-175****
Телефон 2: +3****
Факс: +389-23-175****
WEB сајт: www.abefal-sped.com
Пронајдени резулати: 99

Пронајдени резулати:   99
Клучни зборови: ABEFAL SPED, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 1000 Skopje, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в  , Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Македонија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Балкански полуостров, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Източна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) држави от поранешна Југославија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Јужна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми во 1000 Skopje, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - 1000 Скопје, , МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1000- Скоп Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET