ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 209055 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА "ARTVAI LOGISTICA" SRL

"ARTVAI LOGISTICA" SRL, ID 209055Град: Vulcanesti,
Држава:MD - Молдова
Адреса: fakticeski Lenina112 ( yuridiceski Plotnicova36)
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 04 Jan 2019
Телефон : +373-60-58****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "ARTVAI LOGISTICA" SRL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Vulcanesti, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Молдова, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во Vulcanesti, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , МолдоваКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Rezina,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Donduseni,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Falesti,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Drochia,
Држава:MD - Молдова

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET