ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 150875 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА HELIOS-KRB-KRUM VELINOV

HELIOS-KRB-Krum Velinov, ID 150875Град: 1138 Sofia,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: jk.Levski-v bl.22
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 12 Jun 2008
Телефон : 359-2-946-8****
Телефон 2: 3****
Факс: 359-2-946-8****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: HELIOS-KRB-Krum Velinov, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 1138 Sofia, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в  , Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Бугарија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Балкански полуостров, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Източна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европска унија(ЕУ), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми во 1138 Sofia, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - 1138 Sofia, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1303 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1836 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1343 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET