ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 485938 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА "ARGILACONS" SRL

"Argilacons" SRL, ID 485938Град: 2062 Chişinău,
Држава:MD - Молдова
Адреса: str. Petricani, 21
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 10 Nov 2007
Телефон : 373-6-931****
Телефон 2: 3****
Факс: 373-22-40****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "Argilacons" SRL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 2062 Chisinau, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Молдова, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во 2062 Chisinau, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 2062 Chişinău, , МолдоваКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET