ДРУГИ, ID 265152 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА BEOCENTAR PLUS DOO

BEOCENTAR PLUS DOO, ID 265152Град: Beograd,
Држава:RS - Србија
Адреса: Ugrinovacka 51
Категорија на фирмата: Други
Датум на регистрација во системот: 03 Apr 2014
Телефон : +381-60-332****
Телефон 2: +381-11-630****
Факс: +381-11-630****
WEB сајт: www.beocentar.eu
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: BEOCENTAR PLUS DOO, Други фирми, Други фирми в Belgrade, Други фирми в  , Други фирми в Србија, Други фирми Балкански полуостров, Други фирми Източна Европа, Други фирми држави от поранешна Југославија, Други фирми Јужна Европа, Други фирми Европа, транспортни фирми во Belgrade, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ДРУГИ ФИРМИ - Beograd, , СрбијаКатегорија на фирмата: Други
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: 11307 Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Други
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET