ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ШПЕДИТEР, ID 111352 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ACT LOGISTICS AD

ACT LOGISTICS AD, ID 111352Град: Kazichene,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: 1 Treti Mart str.
Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Датум на регистрација во системот: 16 Jan 2014
Телефон : +359-2-807****
Телефон 2: ****
Факс: +359-2-807 ****
WEB сајт: act-logistics.com
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ACT LOGISTICS AD, Шпедиторски фирми / Шпедитери, Шпедиторски фирми / Шпедитери в Kazichene, Шпедиторски фирми / Шпедитери в  , Шпедиторски фирми / Шпедитери в Бугарија, Шпедиторски фирми / Шпедитери Балкански полуостров, Шпедиторски фирми / Шпедитери Източна Европа, Шпедиторски фирми / Шпедитери Европска унија(ЕУ), Шпедиторски фирми / Шпедитери Европа, транспортни фирми во Kazichene, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ / ШПЕДИТЕРИ - , БугаријаКатегорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: 1172 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET