TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ФОРУМИ - ОБЈАВИpomoc pri dobijanju licence

INTER LOGISTICS BG

pomoc pri dobijanju licence

Postovani vozaci,kolege dispeceri i drugi vlasnici kamiona i drugih motornih vozila.Ukoliko iz bilo kojih razloga ne mozete dobiti licencu za obavljanje transportne delatnosti, firma ,, Inter logistics BG,, Vam nudi da to pravo ostvarite preko nje a time i dobijanje odgovarajucih dozvola za obavljanje transportne delatnosti.Sem ove firma nudi i druge pogodnosti  a to je pre svega pomoc pri kupovini i nabavci kamiona i prikolica a ona se ogleda u pomoci, tj. pozajmici u iznosu od 3500,-4000,-eura bez ikakve kamate koju ce klijent kasnije uz rad vracati u ratama.. Nadam se da smo Vas ovom nasom ponudom zainteresovali a zainteresovani se mogu javiti na: 069 454 89 37..

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Moze li se licenca za unutrasnji i medjunarodni transport dobiti unapred to jest bez kupovine vozila pa naknadno upisati brojeve vozila kada se kupe?

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

verovatno ne ...

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Trebam pomoć za dobijanje sertifikata za odgovrno lice za transport

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Postovani Tomo, ne znam na koju vrstu pomoci mislite ali za sertifikat za odgovorno lice se polaze u ministarstvu za saobracaj ili posto su vrlo rigorozni na ispitu ,firme obicno angazuju nekog ko vec poseduje trazeni sertifikat uz ugovor o dodatnom zaposljenju na 2 sata dnevno.. To obicno kosta oko 100 eura na mesecnom nivou. Mi to ne radimo i na zalost ne mozemo Vam tu biti od pomoci..Mi radimo nesto drugo, svako ko pozeli da ima svoj kamion i zeli da se bavi medjunarodnim transportom mi tu uskacemo u pomoc.Daleko od toga da smo toliko dobre duse i socijalna ustanova ali pomazemo prilikom nabavke motornog vozila (pozajmicom para ), Vozilo u tom slucaju mora biti registrovano preko nase firme. Mi mu obezbedjujemo dozvole, dajemo naloge za prevoz u dogovoru sa njim a na osnovu zeljenog pravca, fakturisemo, naplacujemo, dajemo potreban avans za put, kreditiramo kupovinom goriva u pocetku.Naravno da za sve to uzimamo proviziju ali mnogi bez nase pomoci,naprosto ne bi mogli raditi.Mi smo mnogim pojedincima pomogli da dodju do svog kamiona i stanu na svoje noge. Ukoliko nesto od navedenog prepoznajete kao potrebu za sebe mi smo otvoreni za saradnju.

S postovanjem,

Sibinovic S, 069 454 89 37.

Inter logistics BG., 

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Ne

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET