ФОРУМИ - ОБЈАВИIVANJICA - KRUSEVAC - NIS i MIONICA - KRUSEVAC - NIS

DUKAT INTERNACIONAL logo


IVANJICA - KRUSEVAC - NIS i MIONICA - KRUSEVAC - NIS

Postovani , kolege prevoznici imamo ugovoren posao na godisnjem nivou na gore pomenutim relacijama .

Dva puta nedeljno vozilom 33 pal mesta i 24 t nosivosti , i dva puta nedeljno vozilom 15 pal mesta i 7,5 t nosivosti .

Molim sve zainteresovane za saradnju - realizaciju istih da dostave ponudu na email: dukatinternacional@gmail.com

 

Re: IVANJICA - KRUSEVAC - NIS i MIONICA - KRUSEVAC - NIS

KOja je cena prevoza na ovim relacijama?

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET