ФОРУМИ - ОБЈАВИ ЗА КАМИОНИ И ТОВАРИSloboden MEGA vlekac za transport na poluprikolka od Germanija

EVRO TRANS DOOEL logo


Sloboden MEGA vlekac za transport na poluprikolka od Germanija

Sloboden MEGA vlekac za transport na poluprikolka od Germanija( Ulm-Minhen-Nirnberg) od 15.01.19 do 20.01.19

 

Re: Sloboden MEGA vlekac za transport na poluprikolka od Germanija

Pozdrav,koliko para iz Mincena do Krusevca za dovoz poluprikolice.

 

Re: Sloboden MEGA vlekac za transport na poluprikolka od Germanija

Sloboden mega vlekac za simnuvanje na poluprikolka od Germanija/Avstrija za idna nedela 23-25.01.

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET