ФОРУМИ - ОБЈАВИ ЗА КАМИОНИ И ТОВАРИPREVOZ ROBE SRB - IT - SRB

NEŠ-MIL D.O.O logo


PREVOZ ROBE SRB - IT - SRB

POTREBNO VOZILO - POLUPRIKOLICA - CERADA ZA SUTRA 

RELACIJA TRSTENIK - MODENA I POVRATAK

ZA SVE INFO 0638354734 ZORAN 

 

Re: PREVOZ ROBE SRB - IT - SRB

POTREBNO VOZILO - POLUPRIKOLICA - CERADA ZA SUTRA 

RELACIJA TRSTENIK - MODENA I POVRATAK

ZA SVE INFO 0638354734 ZORAN 

 

Re: PREVOZ ROBE SRB - IT - SRB

Rešeno, hvala.

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET