ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ PREVARANT RAIL TRANS VISAR KORENICA

MILK-KOMERC

PREVARANT RAIL TRANS VISAR KORENICA

Visar Korenica PREVARANT krie se u misja rupa on misli da ce negova familija da rani sa moje pare nece sigurno Gospot e golem 

Bave ama ne zaborava 

Nece sigurno raniti familija sa moje pare

Pazite se 

Pozdrav

 

Re: PREVARANT RAIL TRANS VISAR KORENICA

.

 

123

123

 

Re: PREVARANT RAIL TRANS VISAR KORENICA

ne placa i  ne javja se ,,i  na mene  duzi faktura

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET