TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410

Transport – organizer.com

ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ NR ŠPED LOGISTIC DOO PARACIN NE PLACA PREVOZ

DPT BORIS TABAKOVIĆ

NR ŠPED LOGISTIC DOO PARACIN NE PLACA PREVOZ

NR ŠPED LOGISTIC DOO PARACIN NE PLACA PREVOZ

Re: NR ŠPED LOGISTIC DOO PARACIN NE PLACA PREVOZ

Kad platite vi meni , ja placam vama.. veliki pozdrav

Nikola, neblamirajte se , mi smo prevoznici , mi smo vozili turu koju ste naplatili , a niste platili nama , vec smo culi da se bavite takvim stvarima , poznati ste u vasem kraju , mi nismo znali , pa evo da upozorimo ostale kolege da ne rade sa vama jer ne placate prevoz i jos se sluzite prevarama.

Sacu da vam dokumentujem da je vas nalog, vasa firma meni poslala nalog, a niste platili

Kad vi meni platite, ja vama.. Veliki pozdrav

Nikola skinucemo objavu kada nam platite fakturu,koja je iz februara meseca ovo sto pisete nema veze sa vezom , ne mozete da se opravdate ovakvim glupostima koje pisete , koji nalog mi smo prevoznici , vi nama dugujete , uredno smo odvezli turu , istovarili , dobili ste papire , fakturu ....

CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ

Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net