ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ MGA LOGISTIKA ZAGREB

ATLANTIC SPED

MGA LOGISTIKA ZAGREB

MGA LOGISTIKA D.O.O 

ZASTUPNICI: SIMO GRBIC

                        VELIMIR KONIG

                        ZLATAN KOVAC

 

NEPLATISE I PREVARANTI, NE JAVLJAJU SE NA TELEFON, NE ODGOVARAJU NA PORUKE, MAILOVE. 

 

DUG IZ FEBRUARA MESECA OVE GODINE.

 

Re: MGA LOGISTIKA ZAGREB

Nama od Januara 1250 eura

 

Re: MGA LOGISTIKA ZAGREB

.

 

Re: MGA LOGISTIKA ZAGREB

.... .

 

Re: MGA LOGISTIKA ZAGREB

Nama 620eur od 19.03.2017, da li je neko uspeo da naplati, ako jeste na koji nacin? Unapred zahvalan. Sa postovanjem, Mijatovic Bojan

 

Re: MGA LOGISTIKA ZAGREB

...

 

Re: MGA LOGISTIKA ZAGREB

....

 

Re: MGA LOGISTIKA ZAGREB

...

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET