ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ Jorgo Trans Bitola, nekorektna firma, za isti prevoz dostavuva faktura na nalogodavac i na uvoznik, KRIVICNO DELO, go gubite klientot

INTER CITY DOOEL

Jorgo Trans Bitola, nekorektna firma, za isti prevoz dostavuva faktura na nalogodavac i na uvoznik, KRIVICNO DELO, go gubite klientot

Jorgo Trans Bitola, Jorgo nekorektna firma, za isti prevoz dostavuva faktura na nalogodavac sto e ispravno i na uvoznik neispravnko KRIVICNO DELO, go gubite klientot

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET