ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ DELAMODE BALKANS

Autoprevoznik Faik Hadzifejzovic logo


DELAMODE BALKANS

kakva je pomenuta firma za saradnju.

kakva je pomenuta firma za saradnju.

Re: DELAMODE BALKANS

sve pohvale od Beograda do Podgorice,NAJBOLJI SU...

 

Re: DELAMODE BALKANS

TOP FIRMA

 

Re: DELAMODE BALKANS

Ok tacni ko sat 

 

Re: DELAMODE BALKANS

Korektni

 

Re: DELAMODE BALKANS

Korektni

 

Re: DELAMODE BALKANS

Izuzetni....sve pohvale

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET