ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ 220389- ITT TEHNIKA D.O.O., ITT TEHNIKA DOO-Nis NEPLATISE

NEOMAT Sro logo


220389- ITT TEHNIKA D.O.O., ITT TEHNIKA DOO-Nis NEPLATISE

Postovane Kolege,

Skrecem paznju na firmu ITT Tehnika DOO iz NIsa. Za njih smo izvrsili transport Februara meseca iz Spanije za Srbiju. Valuta za placanje je istekla jos Maja meseca.

G-dja Jovana Simic i G-din Nenad Savic nas lazu vec mesecima da je uplata vec izvrsena, da ce biti sutra izvrsena,

ali novac nikako da legne na nas racun.

Pozdrav!

 

Re: 220389- ITT TEHNIKA D.O.O., ITT TEHNIKA DOO-Nis NEPLATISE

....

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET