ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ 200617- DLG LOGISTIC DOO, DLG LOGISTIC PREVARANT

SUPER FLUSH ROYAL DOO logo


200617- DLG LOGISTIC DOO, DLG LOGISTIC PREVARANT

DLG LOGISTIC - prevezao četiri povratka iz Rusije za Srbiju, jedva naplatio. Svaki dan zvanje i izmisljanje razloga zasto ne plaća, ostao mi dužan 114.000 rsd sad me i blokirao na telefon. Čuvajte se. Sreća pa mu otkazah poslednji utovar i ne postavih kamion kad sam video čemu sve ide.

 

Firma se vodi na neku Ninu a Željko je taj koji vodi firmu.

 

Re: 200617- DLG LOGISTIC DOO, DLG LOGISTIC PREVARANT

metak

 

Re: 200617- DLG LOGISTIC DOO, DLG LOGISTIC PREVARANT

провери

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET