ФОРУМИ - ЦРН СПИСОК СО КОРИСНИЦИ- СИГНАЛИ ЗА НЕКОРЕКТНИ ФИРМИ 121218- EUROMONT SPED, EUROMONT SPED Podgorica

MANPOWER BUSINESS SOLUTIONS DO…

121218- EUROMONT SPED, EUROMONT SPED Podgorica

FIrma , EUROMONT SPED  PODGORICA; SLAVONSKA 5.

Prevaranti, ne placaju svoje fakture 8 meseci, samo lazi i odlaganja sa njihove strane.

Gospoda Vesko i Nikola su glavni za sve mahinacije.

 

Cuvajte se ove firme, ako zelite dobro svojoj firmi!!!

 

Re: 121218- EUROMONT SPED, EUROMONT SPED Podgorica

.

 

Re: 121218- EUROMONT SPED, EUROMONT SPED Podgorica

.

 

Re: 121218- EUROMONT SPED, EUROMONT SPED Podgorica

.,..

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET