ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ПО КАТЕГОРИИ ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 69719 фирми

ALEKSANDAR MILOJKOVIĆ PR AUTOPREVOZNIČKA STOLARSKA RADNJA CAMINO DESIGN BRESJE , ID 216870

    mr. Milos Petrovic , Rukovodilac transporta
Директен телефон: +381-35-25****
GSM: +381-60-600****
Факс: ****
RS - Србија, , Jagodina

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIK LJUBIŠA MARKOVIĆ PR KALUĐERICA , ID 376121

    mr. Ljubisa Markovic , Vlasnik
Директен телефон: +381-60-461****
GSM: +381-60-461****
Факс: ****
RS - Србија, , Zvezdara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

APR M&M , ID 221777

    mr. Miroslav , Vlasnik
Директен телефон: +381600760985-021-76****
GSM: +381-060-076****
Факс: ****
RS - Србија, , Čelarevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.S Trans shpk , ID 632840

    mr. Auglent Shkembi , Administrator
Директен телефон: +355-42-32****
GSM: +355-68-200****
Факс: +355-42-32****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Германија Грција Италија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Abdurrezak Arslan , ID

    . Abdurrezak Arslan ,
Директен телефон: +9-0543833****
GSM: 05442384****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

agc lojıstık , ID 169501

    mr. agcı yavuz , sahibi
Директен телефон: +995-555-19****
GSM: +995-532-368****
Факс: ****
GE - Џорџија, , batumi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Камиони за меѓународни превози , Пакетирање , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Ерменија Иран (оќе 8)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AY YILDIZ NAKLİYAT , ID 192396

    mr. METİN PEHLİVAN , MÜDÜR
Директен телефон: +90-545-943****
GSM: +90-545-943****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Beka lojistik , ID 676235

    mr. Burhan kaplan , Sahibi
Директен телефон: +90-212-419****
GSM: +90-507-230****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

D. R. IMPORT EXPORT , ID 209719

    mr. MARCO , MANAGER
Директен телефон: +39-338-613****
GSM: +39-338-613****
Факс: ****
IT - Италија, , Milan

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Италија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Engin ERDOGAN , ID 211882

    mr. Hakan Basaran , Bas sofor
Директен телефон: ****
GSM: +90-532-720****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

IP ABDULLAEV S. S. , ID 133791

    mr. Saidbek , Administrator
Директен телефон: +996-556-444****
GSM: +996-556-444****
Факс: ****
RU - Русија, , Yekaterinburg

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Иран Казаџстан (оќе 9)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

JACIMOVIC DOO , ID 662419

    mr. Mladem Radovanovic , Disponent
Директен телефон: ****
GSM: +387-66-588****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Doboj

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Kızılkurt Nakliyat , ID 841744

    mr. Şinasi Kızılkurt , Çalışan
Директен телефон: +90-0545-263-2****
GSM: +90-0535-948-7****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmit

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер , Транспорт на стакло  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

(оќе 11)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

LOGİTRANS LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK ORGANIZASYONU LTD. ŞTİ , ID 454542

    mr. EROL MISIRLI , Operasyon Müdürü
Директен телефон: +90-0216-660-1****
GSM: +90-543-236-6****
Факс: +90-0216-660 1****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз со кипер , Транспорт со камион платформа  

Меѓународни дестинации

Авганистан Азејберџан Ерменија Естонија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MGP-TRANSGRUP , ID 690522

    mr. Ksenija , manager
Директен телефон: ****
GSM: +373-606-1****
Факс: ****
MD - Молдова, , Bender

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

mirish , ID 177333

    mr. Mirish , biznesmen
Директен телефон: +9****
GSM: +994-50-652****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Азејберџан
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MKM EXPORT İMPORT INDUSTRY AND COMMERCE LIMITED COMPANY , ID 710708

    mr. Suleyman Akmyradov , Manager
Директен телефон: +90-553-807****
GSM: +90-553-807****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Natura , ID 821446

    mr. Erdinç çalışıcı , İşveren
Директен телефон: ****
GSM: +90-532-273****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

OPEN WAY TRANSPORT s.r.o. , ID 153534

    mr. TOMÁŠ MAHDALÍK , transport dispatcher
Директен телефон: +420-773245****
GSM: +420-773-24****
Факс: ****
CZ - Чешка, , Drahovice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Чешка
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

San Sistem Lojistik Bilişim İletişim ve Güv.Sis.Ltd.Şti. , ID 853234

    mrs. İNCİ BOSTAN , OPERASYON
Директен телефон: +90-216-573-9****
GSM: +90-544-261-0****
Факс: +90-216-573 99****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз со кипер , Превоз на текстил , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Азејберџан (оќе 31)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SC LUP SPEDITION SRL , ID 888182

    mrs. LUPU IULIANA , administrator
Директен телефон: 0258743787-0743952707-iuliana_lp@yahoo****
GSM: +40-743952707-025874****
Факс: ****
RO - Романија, , Petresti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SC SOSO BUSINESS SRL , ID 183913

    mr. Izdrescu Sorin , Administrator
Директен телефон: ****
GSM: +40-766-41****
Факс: ****
RO - Романија, , Deva

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SC TRANS LOGISTIC ENTERPRISE SRL , ID 106955

    mr. BOLNAVU FLORIN , ADMINISTRATOR
Директен телефон: +40-727-47****
GSM: +40-727-47****
Факс: ****
RO - Романија, , Moara Vlasiei

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SIA DIELLI , ID 659302

    mr. Ritvars Ansons , driwer
Директен телефон: +371-2-943****
GSM: +371-2-943****
Факс: ****
LV - Латвија, Valmiera

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Германија Данска (оќе 16)
Внатрешни дестинации

(оќе 14)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SLOBODAN DAVIDOVIC PR AUTOPREVOZNICKA RADNJA ARILJE , ID 142847

    mr. Slobodan , Vlasnik
Директен телефон: +381-61-170****
GSM: +381-61-170****
Факс: ****
RS - Србија, , Arilje

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Клучни зборови: транспортни фирми во Турција, Транспортни фирми / Превозници в Турција, транспортни фирми во Србија, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Романија, Транспортни фирми / Превозници в Романија, транспортни фирми во Азејберџан, Транспортни фирми / Превозници в Азејберџан, транспортни фирми во Латвија, Транспортни фирми / Превозници в Латвија, Транспорт на земјоделски производи, Превоз на текстил, Превоз со контејнер, Камиони за внатрешни превози, Превоз со камион ладилник, Превоз со кипер, Куриерски услуги, Превоз на цели товари, Колективен превоз, Камиони за меѓународни превози, Превоз од склад до склад, Превоз на неполни товари, Транспорт на стакло, Транспорт со камион платформа, транспортни фирми в Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници во Балкански полуостров, транспортни фирми в Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници во Източна Европа, транспортни фирми в држави от поранешна Југославија, Транспортни фирми / Превозници во држави от поранешна Југославија, транспортни фирми в Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници во Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми Азија, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми Африка, Транспортни фирми / Превозници Африка, Превоз со кипер -, Превоз на цели товари -, Камиони за внатрешни превози -, Колективен превоз -, Превоз на неполни товари -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз од склад до склад -, Транспорт на земјоделски производи -, Превоз со кипер - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз на неполни товари - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз од склад до склад - Турција, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Превоз со кипер - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на неполни товари - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз од склад до склад - Србија, Транспорт на земјоделски производи - Србија, Превоз со кипер - Романија, Превоз на цели товари - Романија, Камиони за внатрешни превози - Романија, Колективен превоз - Романија, Превоз на неполни товари - Романија, Камиони за меѓународни превози - Романија, Превоз од склад до склад - Романија, Транспорт на земјоделски производи - Романија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET