ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ПО КАТЕГОРИИ ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ)

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 7880 фирми

PORT TRANS LOGISTIKA , ID 196521

    mr. Vera Dzekunova , Logist
Директен телефон: +372-60-1****
GSM: +372-53-40****
Факс: ****
EE - Естонија, , Tallinn

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Складишни услуги , Превоз со контејнер , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Германија Грција Естонија Индија (оќе 11)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"AG LOGITRANS" SRL , ID 770048

    mr. Anatolie Gheorghita , Director
Директен телефон: 373-22-55****
GSM: 373-22-6913****
Факс: 373-22-55****
MD - Молдова, , MD2032 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ALBA-3"EOOD , ID 176623

    mr. Betty Borisova , speditor
Директен телефон: 359-7116-****
GSM: 359-888-25****
Факс: 359-7116-****
BG - Бугарија, 10- Sofia, 2234 Petarch

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"AYDYN YYLDYZ" , ID 653584

    mr. Чарыев Хемра , генеральный директор
Директен телефон: +993-65-98****
GSM: +993-65-98-4****
Факс: +993-422-2-9****
TM - Туркменистан, , Туркменабат

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Превоз со камион ладилник , Шпедиторски услуги , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Германија Казаџстан Кургистан (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Царински услуги , Превоз на текстил , Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Австрија (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Flanutis-Trans" SRL , ID 128708

    mr. PAVEL,IURII , meneger logistica
Директен телефон: 373-22-31073****
GSM: 373-06-9971583-06900****
Факс: 373-22-32****
MD - Молдова, , 2075 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"FOROTRANSGRUP" , ID 851995

    mrs. Elena , manager
Директен телефон: 373-22-84****
GSM: 373-69-85****
Факс: 373-22-84****
MD - Молдова, , 2002 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Грција Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Азејберџан (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Moversauto - Intertransport" SRL , ID 161167

    mr. Даниела , Manager
Директен телефон: +373-68-69****
GSM: +373-68-69****
Факс: 373-22-60****
MD - Молдова, , 2038 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NORDTRANS" , ID 387531

    mrs. Ирина , Менежер
Директен телефон: 373-683-9****
GSM: 373-683-9****
Факс: 373-247-5****
MD - Молдова, , 4720 Briceni

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Колективен превоз , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"REA" - BELGRADE , ID 133126

    mr. TOMIC ZIKICA , ASSISTANT GENERAL MANAGER
Директен телефон: 381-11-213****
GSM: 381-63-162****
Факс: 381-11-214****
RS - Србија, , 11070 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари , Колективен превоз , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"TIRCOM SERVICE" , ID 681914

    mr. Straistari Mihail , Manager
Директен телефон: 373-69-14****
GSM: 373-69-14****
Факс: 373-22-60****
MD - Молдова, , 2045 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"VICTORIA 79" EOOD , ID 932050

    mr. Mancic Vladimir , Direktor
Директен телефон: +43-6803289115-+43680328****
GSM: +43-6803289115-+43680328****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Kyustendil

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"West Logistics" , ID 117645

    mrs. Jelena , Manager
Директен телефон: 370-52-05****
GSM: 370-52-05****
Факс: 370-52-05****
LT - Литванија, , LT-09116 Vilnius

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Литванија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

''Janpol'' Małgorzata Piperek , ID 115291

    mr. Burak Belder , Lojistik Sorumlusu
Директен телефон: 48-52-331****
GSM: 48-723-79****
Факс: 48-52-331****
PL - Полска, , 86-122 Bukowiec

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

''ТРАНСПРЕС'' ООД , ID 975994

    mrs. Шукран Тасим , forwarding agent
Директен телефон: +359-8-9459****
GSM: +359-8-9459****
Факс: ****
BG - Бугарија, 10- Sofia, Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

,,Radii C Trans\ , ID 208752

    mr. Vadim , Administrator
Директен телефон: 373-790-7****
GSM: 373-790-7****
Факс: 373-22-29****
RU - Русија, 2023

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Русија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

1.ZNAD a.s. , ID 643398

    . Mrs. Jana Procenko - ,
Директен телефон: +421-55-729****
GSM: 2****
Факс: ****
SK - Словачка,

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Словачка
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

16 Februar d.o.o , ID 104970

    mr. Vujadin Jankovic , Vlasnik
Директен телефон: 382-20-63****
GSM: 382-68-53****
Факс: 382-20-63****
RS - Србија, 81000 Podgorica

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Србија Црна Гора
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

16 FEBRUAR d.o.o , ID 433533

    mr. Vujadin Jankovic , Osnivac
Директен телефон: +382-20-63****
GSM: +382-68-89****
Факс: +382-20-63****
ME - Црна Гора, , Podgorica

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Железнички превоз на товари  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24VIP LS , ID 128283

    mr. Leon Kozarić , Međunarodni Transportni Agent
Директен телефон: +387-33-756****
GSM: +387-63-990****
Факс: +387-33- 756****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Складишни услуги , Колективен превоз , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Велика Британија (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B LOGISTICS d.o.o. , ID 527725

    mr. Nikola Stanojević , disponent
Директен телефон: +381-60-606****
GSM: +381-60-606****
Факс: ****
RS - Србија, , Novi Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Корабен транспорт на контејнери , Складирање , Куриерски услуги , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Италија Србија
Внатрешни дестинации

(оќе 14)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B TRANS , ID 166009

    mr. Srdjan Ruzdic , Upravitel
Директен телефон: 389-70-32****
GSM: 389-70-32****
Факс: 389-32-39****
BG - Бугарија, , 2850 Shtit

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2BMI CARGO , ID 207563

    mr. Branko Neskovic , Manager
Директен телефон: +381-11-405****
GSM: +381-64-475****
Факс: 381-11-405****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2K HEDEF NAKLİYAT , ID 699747

    mrs. Ece Ovezova , Менеджер
Директен телефон: +90-533-230-4****
GSM: +90-533-230-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Складирање , Складишни услуги , Транспорт на стакло , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Австрија Азејберџан (оќе 19)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Клучни зборови: транспортни фирми во Молдова, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Молдова, транспортни фирми во Бугарија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Бугарија, транспортни фирми во Србија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Србија, транспортни фирми во Словачка, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Словачка, транспортни фирми во Црна Гора, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Црна Гора, Превоз на текстил, Превоз со контејнер, Превоз на опасни товари(ADR), Камиони за меѓународни превози, Железнички превоз на товари, Корабен транспорт на контејнери, Шпедиторски услуги, Превоз на цели товари, Царински услуги, Превоз со камион ладилник, Превоз на неполни товари, Превоз од склад до склад, Складишни услуги, Колективен превоз, Камиони за внатрешни превози, транспортни фирми в Балкански полуостров, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во Балкански полуостров, транспортни фирми в Източна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во Източна Европа, транспортни фирми в држави от поранешна Југославија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во држави от поранешна Југославија, транспортни фирми в Јужна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми Азија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Азија, транспортни фирми Африка, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Африка, Шпедиторски услуги -, Превоз на цели товари -, Превоз од склад до склад -, Превоз на неполни товари -, Колективен превоз -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Шпедиторски услуги - Молдова, Превоз на цели товари - Молдова, Превоз од склад до склад - Молдова, Превоз на неполни товари - Молдова, Колективен превоз - Молдова, Камиони за меѓународни превози - Молдова, Превоз со камион ладилник - Молдова, Превоз на опасни товари(ADR) - Молдова, Шпедиторски услуги - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Превоз од склад до склад - Србија, Превоз на неполни товари - Србија, Колективен превоз - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Превоз на опасни товари(ADR) - Србија, Шпедиторски услуги - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Превоз од склад до склад - Бугарија, Превоз на неполни товари - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET