ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ПО КАТЕГОРИИ ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ / ШПЕДИТЕРИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 4334 фирми

GTA ENERJİ LOGİSTİK , ID 149458

    mr. UNAL KARAGÖZ , MÜDÜR
Директен телефон: +995-593-88****
GSM: +90-549-332****
Факс: +995-222-88****
GE - Џорџија, , BATUMİ

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Складишни услуги , Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Бугарија Ерменија (оќе 6)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SC KAAN LOJISTIK SRL , ID 446759

    mr. Kenan AHMET , Manager
Директен телефон: +40-721-34****
GSM: +40-721-34****
Факс: ****
RO - Романија, , Leordeni

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Превоз со камион ладилник , Царински услуги , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Велика Британија Данска (оќе 13)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

UAB “TM Logistics” , ID 421766

    mr. Sotchii Nikolai , manager
Директен телефон: +370-46-370-24****
GSM: +370-67-85****
Факс: +370-46-370 24****
LT - Литванија, , Vilnius

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Колективен превоз , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Азејберџан Белгија Белорусија (оќе 35)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

VECTOR GLOBAL ULUSLARARASI LOJİSTİK HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ , ID 597063

    mr. YUNUS BAŞKARA , GENEL MÜDÜR
Директен телефон: ****
GSM: +90-530-218****
Факс: ****
TR - Турција, , Gaziantep

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"MIRELI" EOOD , ID 660984

    mr. Светлин Милчев Стоянов , МОЛ
Директен телефон: 359-899-13****
GSM: 359-899-13****
Факс: 359-054-80****
BG - Бугарија, , 9700 Shumen

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Transport Union" SRL , ID 189681

    mrs. Natalia , manager
Директен телефон: +373-6849-****
GSM: +373-6849-****
Факс: +373-2260-****
MD - Молдова, , Chişinău

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"White Logistics" Ltd. , ID 199966

    mr. Evgeniy , Deputy Head of Logistics Department
Директен телефон: +7-903-236****
GSM: +7-903-236****
Факс: ****
RU - Русија, , Moscow

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
 

Меѓународни дестинации

Русија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ТЭК"АльфаТранс"ООО , ID 186771

    mrs. Елена , менеджер
Директен телефон: 7-918-661****
GSM: 7-918-661****
Факс: 7-861-279****
RU - Русија, , 117519

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Полска Русија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

--- , ID 259757

    . ,
Директен телефон: ****
GSM: ****
Факс: ****
UA - Украина, Kryvyy Rih

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Турција Украина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

1234 , ID 109508

    mr. segsdfg sdf gsd fg , sdfgsd gsd f
Директен телефон: 374-23-23423****
GSM: 374-23-12323****
Факс: 374-12-12312****
AM - Ерменија, 1234

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Ерменија Чешка
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

13-M Commerce Ltd , ID 155391

    mrs. Maya Nikolova , Manager
Директен телефон: 359-2-978****
GSM: 359-888-66****
Факс: 359-2-978****
BG - Бугарија, , 1592 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

13-M Commerce Ltd. , ID 646259

    mrs. Maya Nikolova , Manager
Директен телефон: 359-2-978****
GSM: 359-888-66****
Факс: 359-2-978****
BG - Бугарија, , 1592 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

22 , ID 341263

    mr. 22 , 22
Директен телефон: 004-****
GSM: 004****
Факс: 004-****
TR - Турција, , 65830 Saray

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2T TRASPORTI SRLS , ID 106166

    mrs. Monica Scardua , Legale Rappresentante
Директен телефон: +39-45-876****
GSM: +39-45-876****
Факс: ****
IT - Италија, , Verona

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
 

Меѓународни дестинации

Италија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3 A int. sped. gmbh , ID 707435

    mr. yusuf keskin , geschäftsführer
Директен телефон: 49-231-95809****
GSM: 49-172-231****
Факс: 49-231-95809****
DE - Германија, , 44149 Dortmund

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Германија Ерменија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3ANGELS, s.r.o. , ID 126969

    mr. Bc. Ivo Slávka , Logistic Manager
Директен телефон: 420-266-61****
GSM: 420-774-19****
Факс: 420-266-61****
CZ - Чешка, 10- Prague, 170 00 Praha 7

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Чешка
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Колективен превоз , Воздушен превоз на товари , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4-MC ŠPED DOO , ID 154580

    mr. Miodrag Cvetanović , direktor
Директен телефон: +381-11-264****
GSM: +381-65-234****
Факс: +381-63-25****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 18)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A & R TRANS EOOD , ID 437532

    mr. Andrei Stoichkov , Speditor
Директен телефон: +359-876-97****
GSM: +359-876-97****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (3)

A LOGISTICS EOOD , ID 858306

    mr. Silvia Petkova , tyrgovec
Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-889-02****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Царински услуги  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 30)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со кипер , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Андора (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&A INTERNATIONAL LOGISTIC , ID 943451

    mrs. Klodiana , gashi
Директен телефон: ****
GSM: +355-69-208****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&E DANUBIU CARGO SRL , ID 138677

    mr. Amedeo Badea , Manager
Директен телефон: +40-720-08****
GSM: +40-720-08****
Факс: ****
RO - Романија, , Bucharest

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
 

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&M Grup , ID 536055

    mr. Mrs. Ana Piper - Administrator , administrator
Директен телефон: 40-740-25****
GSM: 40-726-21****
Факс: 40-0314-09****
RO - Романија, , Bucharest

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A. Holdijk GmbH , ID 250387

    mr. Leusenkamp , Transport Manager
Директен телефон: 49-2562-8****
GSM: 49-172-533****
Факс: 49-2562-81****
DE - Германија, , 48599 Gron Gronau

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на цели товари , Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Германија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Клучни зборови: транспортни фирми во Бугарија, Шпедиторски фирми / Шпедитери в Бугарија, транспортни фирми во Турција, Шпедиторски фирми / Шпедитери в Турција, транспортни фирми во Романија, Шпедиторски фирми / Шпедитери в Романија, транспортни фирми во Германија, Шпедиторски фирми / Шпедитери в Германија, транспортни фирми во Русија, Шпедиторски фирми / Шпедитери в Русија, Колективен превоз, Превоз со камион ладилник, Корабен транспорт на контејнери, Превоз на цели товари, Превоз со контејнер, Железнички превоз на товари, Складишни услуги, Складирање, Превоз со кипер, Шпедиторски услуги, Воздушен превоз на товари, Камиони за меѓународни превози, Превоз од склад до склад, Царински услуги, Превоз на неполни товари, транспортни фирми в Балкански полуостров, Шпедиторски фирми / Шпедитери во Балкански полуостров, транспортни фирми в Източна Европа, Шпедиторски фирми / Шпедитери во Източна Европа, транспортни фирми в држави от поранешна Југославија, Шпедиторски фирми / Шпедитери во држави от поранешна Југославија, транспортни фирми в Јужна Европа, Шпедиторски фирми / Шпедитери во Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Шпедиторски фирми / Шпедитери Европа, транспортни фирми Азија, Шпедиторски фирми / Шпедитери Азија, транспортни фирми Африка, Шпедиторски фирми / Шпедитери Африка, Шпедиторски услуги -, Колективен превоз -, Превоз од склад до склад -, Превоз на цели товари -, Превоз на неполни товари -, Царински услуги -, Превоз со кипер -, Превоз со контејнер -, Шпедиторски услуги - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Превоз од склад до склад - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Превоз на неполни товари - Бугарија, Царински услуги - Бугарија, Превоз со кипер - Бугарија, Превоз со контејнер - Бугарија, Шпедиторски услуги - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз од склад до склад - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Превоз на неполни товари - Турција, Царински услуги - Турција, Превоз со кипер - Турција, Превоз со контејнер - Турција, Шпедиторски услуги - Романија, Колективен превоз - Романија, Превоз од склад до склад - Романија, Превоз на цели товари - Романија, Превоз на неполни товари - Романија, Царински услуги - Романија, Превоз со кипер - Романија, Превоз со контејнер - Романија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET