ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО ТУРЦИЈА ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 25771 фирми

"Bey-teks 2011" EOOD , ID 922863

    mr. Beysim , Upravitel
Директен телефон: +359-877-49****
GSM: +359-888-91****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Karamantsi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Транспорт на градежни материјали  

Меѓународни дестинации

Турција Бугарија
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари , Превоз на текстил , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Турција Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан (оќе 45)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

(Lysenko) , ID 828965

    mr. Лисенко , Директор
Директен телефон: +48-575-30****
GSM: +48-575-30****
Факс: ****
UA - Украина, , Gayvoron

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со контејнер , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Турција Австрија Бугарија Германија (оќе 13)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

(Servicexpress)Hilal Pet ve Yalcinkaya Nak Ltd.Sti , ID 367383

    mr. ilhan TURHAN , INTERNATIONAL TRANSPORT MNG.
Директен телефон: +90-262-724****
GSM: +90-544-924****
Факс: 90-262-724****
TR - Турција, , 41400 Izmit

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Турција Романија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 117069

    mr. Suleyman colak , yetkili
Директен телефон: +90-537-295****
GSM: +90-537-295****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Шпедиторски услуги , Пакетирање , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Турција Џорџија Азејберџан Бахрaин (оќе 16)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 708462

    mr. Metehan , Şoför
Директен телефон: +90-216-216****
GSM: +90-544-444****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

--- , ID 230679

    . İSMAIL ,
Директен телефон: +90533656****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

----- , ID 876071

    . ,
Директен телефон: ****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција, , 45010 Manisa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Турција Азејберџан
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 186539

    mr. ... , müdür
Директен телефон: 90-..****
GSM: 90-...****
Факс: 90-...****
TR - Турција, , 33150 Mersin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 674917

    mr. beşir polat , sahip
Директен телефон: 90-535-777****
GSM: 90-535-777****
Факс: 90-312-484****
TR - Турција, , 06830 Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција Авганистан
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 164263

    mr. SEZAİ İNAN , yetkili
Директен телефон: 90-312-278****
GSM: 90-507-233****
Факс: 90-312-278****
TR - Турција, , 06000 Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 284962

    mr. ercan , sahibi
Директен телефон: ****
GSM: +375-29-639****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 230690

    . RAMAZAN ÇELEBI ,
Директен телефон: +90537359****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. GAG , ID 230692

    . NEVAF ,
Директен телефон: +90545402****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (4) Товари (0)

.. , ID 230670

    . SAFA ,
Директен телефон: +90507087****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

.. , ID 230673

    . EMINE KARAÇELIK ,
Директен телефон: +90533303****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

.. , ID 230678

    . ÖMER ,
Директен телефон: +90537799****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

.. , ID 230680

    . GOKHAN ,
Директен телефон: +90554571****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

.. , ID 230691

    . TUNAHAN ,
Директен телефон: +90545912****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (1) Товари (0)

.. , ID 230696

    . ENES TANRIKULU ,
Директен телефон: +90543924****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (2)

.. TRANS ULUS.NAK.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI. , ID 154011

    mr. Sinan Ismailoglu , Sorumlu
Директен телефон: 90-212-683****
GSM: 90-212-683****
Факс: ****
TR - Турција, , 34000 Bursa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Транспорт со камион платформа , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

... , ID 230670

    . FATIH ,
Директен телефон: +90544786****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

... , ID 230694

    . IBRAHIM ,
Директен телефон: +90537301****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

... , ID 230696

    . OĞUZHAN ,
Директен телефон: +90507521****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (2) Товари (0)

.... , ID 230696

    . SALIH ,
Директен телефон: +90555014****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (2) Товари (0)
Пронајдени се 25771 фирми
Клучни зборови: Транспортни фирми / Превозници в Турција, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азија, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азия, Транспортни фирми / Превозници Европа, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија, Железнички превоз на товари - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз со контејнер - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Превоз на текстил - Турција, Транспорт на градежни материјали - Турција, Камиони за внатрешни превози -, Транспорт на градежни материјали -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Транспорт на земјоделски производи -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Транспорт на градежни материјали - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Транспорт на земјоделски производи - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Украина, Транспорт на градежни материјали - Украина, Камиони за меѓународни превози - Украина, Превоз на текстил - Украина, Превоз со камион ладилник - Украина, Транспорт на земјоделски производи - Украина, Колективен превоз - Украина, Превоз на цели товари - Украина

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET