ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО ПОРТУГАЛИЈА ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ)

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 670 фирми

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Џорџија Авганистан (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Складишни услуги , Превоз на неполни товари , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D. TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 625111

    mr. Florian Gabor , Director General
Директен телефон: +40-729-62****
GSM: +40-729-62****
Факс: +40-259-41****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со кипер , Амалски услуги , Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија (оќе 46)
Внатрешни дестинации

(оќе 37)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Aaksakal lojistik LTD , ID 104304

    mr. ismail aksakal , şirket sahibi
Директен телефон: +995-592614203, 9053930****
GSM: +90532-5532484, 90532050****
Факс: ****
GE - Џорџија, , tblis

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт со камион платформа , Царински услуги , Транспорт на земјоделски производи , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 55)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер , Превоз со контејнер , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Јемен Јордан (оќе 60)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (2) Товари (9)

ABC Logistics OÜ , ID 963585

    mrs. Julia Schmidt , sea department
Директен телефон: +372-6-65****
GSM: +372-58-08****
Факс: ****
EE - Естонија, , Tallinn

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Складишни услуги , Превоз со контејнер , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Белгија Белорусија (оќе 37)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABONEX, s.r.o. , ID 143948

    mr. Ing. Peter Formela , Business director
Директен телефон: 421-53-417****
GSM: 421-53-417****
Факс: 421-53-417****
SK - Словачка, , 05201 Spišská Nová Ves

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Превоз на текстил , Превоз со контејнер , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Џорџија Австрија (оќе 57)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Absolut Ex-Imp Ltd , ID 142587

    mr. Gabor Harangozo , Employee
Директен телефон: +36-30-357****
GSM: +36-30-357****
Факс: ****
HU - Унгарија, , Budapest

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт со камион платформа  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Белгија Велика Британија (оќе 13)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Across Trade s.r.o. , ID 202709

    mr. Marcel Polák , špeditér
Директен телефон: +421-692-03****
GSM: +421-911-41****
Факс: +421-692-00****
SK - Словачка, , Bratislava

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Куриерски услуги , Превоз на неполни товари , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Белгија Бугарија Германија (оќе 13)
Внатрешни дестинации

(оќе 14)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Active Logistics , ID 111681

    mrs. Eleonora Mari , Responsabile Commerciale
Директен телефон: +39-0722-31****
GSM: +39-342-929****
Факс: ****
IT - Италија, , Urbania

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Превоз со приколка со рамно лежиште , Камиони за меѓународни превози , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Босна и Херцеговина Велика Британија (оќе 9)
Внатрешни дестинации

(оќе 89)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AD ZETATRANS , ID 265151

    mr. Volodja Stankovic , Referat
Директен телефон: +382-20-44****
GSM: +382-20-44****
Факс: +382-20-44****
ME - Црна Гора, , 81101 Podgorica

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на опасни товари(ADR) , Транспорт со камион платформа , Пакетирање ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Албанија Белгија (оќе 27)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADRIA GRUPA d.o.o. , ID 864523

    mr. Dragan Mihaliček , disponent
Директен телефон: +385-1-335****
GSM: +385-98-162****
Факс: +385-1-339****
HR - Хрватска, , Zagreb

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз со камион ладилник , Превоз на опасни товари(ADR) , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Албанија Андора (оќе 34)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Adriatica Logistica s.r.l. , ID 174923

    mrs. Stefania Mandolla , manager dispaching EU
Директен телефон: +39-0544-99****
GSM: +39-338-637****
Факс: +39-0544-99****
IT - Италија, , Ravenna

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Белгија Велика Британија (оќе 15)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AFMB II LTD , ID 302040

    mr. Peter , manager
Директен телефон: +31-6-3409****
GSM: +31-6-3409****
Факс: ****
CY - Кипар, , Limassol

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Складирање , Превоз на текстил , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Белгија Бугарија (оќе 28)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGENT PLUS DOO , ID 191520

    mrs. Aleksandra Vučković , referent u komercijali
Директен телефон: +381-64-860****
GSM: +381-64-860****
Факс: +381-18-415****
RS - Србија, , 18000 Niš

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози , Корабен транспорт на контејнери , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Албанија Андора (оќе 38)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (5)

AGRICOLACOOP D.O.O. , ID 143378

    mr. Aleksandar Vukosavljevic , rukovodilac za Transport i Logistiku
Директен телефон: +381-32-31****
GSM: +381-64-809****
Факс: +381-32-31****
RS - Србија, , Čačak

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Албанија Белгија (оќе 23)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (11)

AGROGOODS ZZ , ID 893612

    mrs. Bojana Karaklajic , Dispo
Директен телефон: +381-64-552****
GSM: +381-64-552****
Факс: +381-32-64****
RS - Србија, , Ivanjica

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Шпедиторски услуги , Превоз на текстил , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Албанија Белгија (оќе 36)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (1226)

AGRORIT DOO , ID 161793

    mr. Dusan Mijatov , Transport Menager
Директен телефон: +381-23-73****
GSM: +381-63-50****
Факс: ****
RS - Србија, , Melenci

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со приколка со рамно лежиште , Пакетирање , Шпедиторски услуги , Превоз со цистерна ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AHF Spedition GmbH , ID 176835

    mr. Jochen Schneller , Dispo
Директен телефон: +43-316-42570****
GSM: +43-676-968****
Факс: ****
AT - Австрија, , Messendorfberg

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Куриерски услуги , Транспорт на градежни материјали , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Џорџија Австрија Албанија (оќе 41)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Air-Sped System Kft. , ID 134509

    mrs. Delia Pereni , dispo
Директен телефон: +36-42-78****
GSM: +36-30-416****
Факс: ****
HU - Унгарија, , Nagykallo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Белгија Германија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AJCOM Aleksandra Janiszewska , ID 614241

    mr. Sebastian Słowiński , Speditor
Директен телефон: +48-664-09****
GSM: +48-664-09****
Факс: +48-664-09****
PL - Полска, , Ciechocinek

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Куриерски услуги , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Австрија Андора Белгија (оќе 27)
Внатрешни дестинации

(оќе 82)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AJETO MAŁGORZATA GOLCZEWSKA , ID 749163

    mrs. Ewa , speditioner/supervisior
Директен телефон: +48-531-84****
GSM: +48-531-84****
Факс: +48-531-84****
PL - Полска, , Piszczac

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Воздушен превоз на товари , Транспорт на земјоделски производи , Корабен транспорт на контејнери , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Белгија (оќе 33)
Внатрешни дестинации

(оќе 82)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKMAN j.d.o.o. , ID 855963

    mr. Mustafa Akman , general menager
Директен телефон: +385-42-32****
GSM: +385-97-616****
Факс: +385-42-32****
HR - Хрватска, , Varaždin

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Јемен Јордан (оќе 45)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKMUVA UAB , ID 494910

    mr. Linas , Dir
Директен телефон: +370-698-3****
GSM: +370-698-3****
Факс: +370-318-5****
LT - Литванија, Lazdijai

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Амалски услуги , Превоз од склад до склад , Транспорт на земјоделски производи , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Јордан Џорџија (оќе 71)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALEV TRANS , ID 180562

    mrs. Tatyana , ekspeditor
Директен телефон: +375-29-314****
GSM: +375-29-314****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Шпедиторски услуги , Превоз со цистерна ...  

Меѓународни дестинации

Португалија Asia Џорџија Австрија (оќе 24)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 670 фирми
Клучни зборови: Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Португалија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европска унија(ЕУ), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Јужна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми во Португалија, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Превоз со камион ладилник - Португалија, Шпедиторски услуги - Португалија, Транспорт на градежни материјали - Португалија, Превоз на цели товари - Португалија, Царински услуги - Португалија, Камиони за меѓународни превози - Португалија, Превоз со кипер - Португалија, Превоз на текстил - Португалија, Складишни услуги - Португалија, Превоз на опасни товари(ADR) - Португалија, Превоз на опасни товари(ADR) -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Царински услуги -, Транспорт на градежни материјали -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Превоз на опасни товари(ADR) - Италија, Камиони за меѓународни превози - Италија, Превоз на текстил - Италија, Превоз со камион ладилник - Италија, Царински услуги - Италија, Транспорт на градежни материјали - Италија, Превоз на цели товари - Италија, Шпедиторски услуги - Италија, Превоз на опасни товари(ADR) - Австрија, Камиони за меѓународни превози - Австрија, Превоз на текстил - Австрија, Превоз со камион ладилник - Австрија, Царински услуги - Австрија, Транспорт на градежни материјали - Австрија, Превоз на цели товари - Австрија, Шпедиторски услуги - Австрија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET