ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО ЦРНА ГОРА ДРУГИ ФИРМИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 253 фирми

1961 , ID 338412

    mr. Miljan , vlasnik
Директен телефон: +382-67-27****
GSM: +382-67-27****
Факс: ****
ME - Црна Гора, , Podgorica

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Црна Гора
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3D d.o.o. , ID 668159

    mr. Risto , dispecer
Директен телефон: +387-65-66****
GSM: +387-65-66****
Факс: 381-55-54****
BA - Босна и Херцеговина, , 76316 Bijeljina

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 10)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (2) Товари (3)

AFFINITY BALKANS DOO , ID 206941

    mrs. Sanja Boshkova , Sales Executive
Директен телефон: ****
GSM: +389-78-32****
Факс: ****
ME - Црна Гора, , Podgorica

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Црна Гора
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGE SHENI DOO , ID 166185

    mr. Arben Veliu , MENAGER
Директен телефон: +381-62-20****
GSM: +381-63-778****
Факс: +381-17-66****
RS - Србија, , Preševo

Категорија на фирмата: Други
Транспорт на градежни материјали , Камиони за внатрешни превози , Шпедиторски услуги , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Албанија Македонија Романија (оќе 2)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (49)

AGENCIJA BOSNA DOO , ID 184684

    mrs. MIRELA TOPCAGIC , ASISTENT
Директен телефон: +387-33-57****
GSM: +387-61-03****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Други
Складирање  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Албанија Босна и Херцеговина Македонија (оќе 3)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGROPRODUKT , ID 174788

    mr. Duško Ljubomirac , Izvršni Direktor i Osnivač
Директен телефон: +387-79-67****
GSM: +387-65-34****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Banja Luka

Категорија на фирмата: Други
Складирање , Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Австрија Босна и Херцеговина Хрватска
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGS Podgorica , ID 189075

    mr. Darko Damjanovic , Deputy Director
Директен телефон: 382-20-65****
GSM: 382-69-12****
Факс: 382-20-65****
ME - Црна Гора, , 81000 Podgorica

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Црна Гора Австрија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Airport Uçak Kargo , ID 193496

    mr. Çetin FAKİ , satınalma
Директен телефон: +90-212-356****
GSM: +90-507-996****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз на цели товари , Превоз со кипер , Превоз со цистерна , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALBA-FRESCO , ID 485204

    mr. Arbri F , General Manger
Директен телефон: +355-342-267****
GSM: +355-342-267****
Факс: ****
AL - Албанија, , Fier

Категорија на фирмата: Други
Транспорт на земјоделски производи , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Јордан Албанија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALEKSANDAR , ID 422969

    mr. Aleksandar Vukmanovic , vlasnik
Директен телефон: +382-67-87****
GSM: +382-68-07****
Факс: ****
ME - Црна Гора, , Podgorica

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Црна Гора
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALEXOPOULOS SA , ID 852051

    mr. Andreas Alexopoulos , Export Manager
Директен телефон: +30-69-8049****
GSM: +30-69-8049****
Факс: ****
GR - Грција, , Oraiokastron

Категорија на фирмата: Други
Складирање , Складишни услуги  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Џорџија Азејберџан Албанија (оќе 12)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AP GAČANOVIĆ ADNAN , ID 165495

    mr. Gačanović Adnan , vlasnik
Директен телефон: +387-62-98****
GSM: +90-535-601****
Факс: +387-33-59****
BA - Босна и Херцеговина, , 71000 Sarajevo

Категорија на фирмата: Други
Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Џорџија Босна и Херцеговина Ирак (оќе 7)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (1) Товари (5)

APR MV PARTNER + , ID 211545

    mr. Vladislav , direktor
Директен телефон: +381-63-62****
GSM: +381-63-61****
Факс: +381-35-22****
RS - Србија, , 35000 Jagodina

Категорија на фирмата: Други
Превоз на неполни товари , Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Босна и Херцеговина Бугарија Германија (оќе 7)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (171) Товари (2)

APR SRKI TRANSPORT , ID 114495

    mr. Srdjan , vlasnik-direktor
Директен телефон: +381-69-62****
GSM: +381-69-62****
Факс: 381-36-23****
RS - Србија, , 36000 Kraljevo

Категорија на фирмата: Други
Превоз на неполни товари , Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Босна и Херцеговина Бугарија Грција (оќе 8)
Внатрешни дестинации

(оќе 16)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

APSZTR NOVAK , ID 163639

    mr. Novakovic Ivica , vlasnik
Директен телефон: +381-64-239****
GSM: +381-33-71****
Факс: ****
RS - Србија, , 31300 Prijepolje

Категорија на фирмата: Други
Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Македонија Србија Хрватска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ARIXSHOP DOO , ID 468633

    mrs. Valentina Saljic , Manager
Директен телефон: +381-11-405****
GSM: +381-69-507****
Факс: ****
RS - Србија, , Kraljevo

Категорија на фирмата: Други
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AS AUTO PODGORICA , ID 214637

    mr. Nenad Asanovic , Izvrsni direktor
Директен телефон: +382-67-82****
GSM: +382-69-08****
Факс: ****
ME - Црна Гора, , Podgorica

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Црна Гора
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ASLANLAR LOJİSTİK , ID 858937

    mr. Seval ASLAN , lojistik şefi
Директен телефон: +90-544-749****
GSM: +90-544-749****
Факс: ****
TR - Турција, , Tekirdag

Категорија на фирмата: Други
Шпедиторски услуги , Превоз со кипер , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со контејнер  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Јордан Австрија Албанија (оќе 32)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ASSET LOJİSTİK A.Ş , ID 303930

    mrs. GOKCE RAMANİ , KARAYOLU SATIS
Директен телефон: +90-212-639****
GSM: +90-532-450****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Царински услуги , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Албанија Грција Македонија (оќе 2)
Внатрешни дестинации

(оќе 9)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ASTERIX I OBELIX APR , ID 224904

    mrs. Dragana Ilic , vlasnik
Директен телефон: +381-62-851****
GSM: +381-63-804****
Факс: +381-11-803****
RS - Србија, 11- Beograd, 11309

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ATLAS GRUP BG OOD , ID 131232

    mr. Igor Mitreski , manager
Директен телефон: +389-70-26****
GSM: +359-70-26****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Превоз на цели товари , Превоз на текстил , Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Џорџија Австрија Албанија (оќе 38)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ATP HASIM HAMZIĆ PR , ID 556393

    mr. Edin Hamzic , Direktor
Директен телефон: +381-62-49****
GSM: +381-62-49****
Факс: 381-20-531****
RS - Србија, , 36300 Novi Pazar

Категорија на фирмата: Други
Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Босна и Херцеговина Италија Романија (оќе 4)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (16)

AUTO KUĆA IVANOVIĆ DOO , ID 675869

    mr. Miomir Ivanović , Komercijalista
Директен телефон: +381-21-691****
GSM: +381-63-50****
Факс: +381-21-691****
RS - Србија, , 24400 Senta

Категорија на фирмата: Други
Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Босна и Херцеговина Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTO OFFICE 021 DOO , ID 531341

    mr. Nikola Smiljanić , rukovodilac radionice
Директен телефон: +381-21-622****
GSM: +381-62-78****
Факс: ****
RS - Србија, , Rumenci

Категорија на фирмата: Други
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Австрија Босна и Херцеговина Велика Британија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 15)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZ ELEZ , ID 492170

    mr. Nemanja Elez , m
Директен телефон: +381-22-36****
GSM: +381-63-36****
Факс: 381-22-36****
RS - Србија, , 22300 Stara Pazova

Категорија на фирмата: Други
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Црна Гора Австрија Белгија Белорусија (оќе 10)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (126)
Пронајдени се 253 фирми
Клучни зборови: Други фирми в Црна Гора, Други фирми Балкански полуостров, Други фирми Јужна Европа, Други фирми Европа, транспортни фирми во Црна Гора, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Складишни услуги - Црна Гора, Камиони за меѓународни превози - Црна Гора, Камиони за внатрешни превози - Црна Гора, Складирање - Црна Гора, Превоз на опасни товари(ADR) - Црна Гора, Шпедиторски услуги - Црна Гора, Транспорт на земјоделски производи - Црна Гора, Транспорт на градежни материјали - Црна Гора, Превоз со камион ладилник - Црна Гора, Превоз со кипер - Црна Гора, Превоз со камион ладилник -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Транспорт на градежни материјали -, Шпедиторски услуги -, Складирање -, Транспорт на земјоделски производи -, Превоз со кипер -, Превоз со камион ладилник - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Транспорт на градежни материјали - Србија, Шпедиторски услуги - Србија, Складирање - Србија, Транспорт на земјоделски производи - Србија, Превоз со кипер - Србија, Превоз со камион ладилник - Босна и Херцеговина, Камиони за внатрешни превози - Босна и Херцеговина, Камиони за меѓународни превози - Босна и Херцеговина, Транспорт на градежни материјали - Босна и Херцеговина, Шпедиторски услуги - Босна и Херцеговина, Складирање - Босна и Херцеговина, Транспорт на земјоделски производи - Босна и Херцеговина, Превоз со кипер - Босна и Херцеговина

ФИРМИ ПО РЕГИОНИ

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET