ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО БУГАРИЈА ФИРМИ ЗА АМАЛСКИ УСЛУГИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 36 фирми

AKSES - 78 EOOD , ID 140775

    mr. Dimityr Ivanov , Sobstvenik
Директен телефон: +359-32-39****
GSM: +359-878-25****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Plovdiv

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Превоз на текстил , Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ANTEFRA LOGISTIKA obrt za prijevoz i usluge , ID 926455

    mr. Vedran Roglić , Vlasnik
Директен телефон: +385-98-958****
GSM: +385-98-958****
Факс: ****
HR - Хрватска, , Kastel Gomilica

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Пакетирање , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Албанија Белгија (оќе 34)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIK I ZANATSKO VULKANIZERSKA RADNJA MILADIN PETRIĆ , ID 928462

    mr. miladin petric , vlasnik
Директен телефон: +381-61-619****
GSM: +381-60-611****
Факс: ****
RS - Србија, , Prijepolje

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Бугарија Албанија Босна и Херцеговина Македонија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

BALKAN RELOCATIONS DOO , ID 194417

    mr. Miroslav Ignjatic , Direktor prodaje
Директен телефон: +381-11-408-****
GSM: +381-65-2494****
Факс: +381-11-408 ****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Воздушен превоз на товари , Камиони за меѓународни превози , Складирање , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Албанија Босна и Херцеговина Катар (оќе 9)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

BBS TRGOVINA D. O. O. , ID 703955

    mr. NIKOLA SREJIĆ , KOMERCIJALISTA
Директен телефон: +381-66-10****
GSM: +381-66-10****
Факс: ****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Амалски услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

BM-5 DOOEL , ID 174587

    mr. Branko , Komercijalist
Директен телефон: +389-78-22****
GSM: +389-78-22****
Факс: ****
MK - Македонија, , Ресен

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Бугарија Македонија Романија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

C-FOUR LOGISTIC , ID 802330

    mr. Roland Tanyi , Salesperson
Директен телефон: +356-99-74****
GSM: +356-99-74****
Факс: ****
NL - Холандија, , Rotterdam

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Бугарија Литванија Полска Романија (оќе 3)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

CASTELNUOVO 2014 j.d.o.o. , ID 172291

    mrs. Stella Kožina , Direktor
Директен телефон: +385-95-353****
GSM: +385-95-353****
Факс: ****
HR - Хрватска, , Zagreb

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Превоз на текстил , Транспорт на земјоделски производи , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 8)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

CML CARGO LTD , ID 462898

    mr. Cemil ACIKAN , Director
Директен телефон: +44-20-8341****
GSM: +44-79-1715****
Факс: ****
GB - Велика Британија, , London

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Царински услуги , Превоз на неполни товари , Амалски услуги , Складирање  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Велика Британија (оќе 12)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

CORONA ECO GROUP DOO , ID 190039

    mr. Dragan Ljubičić , direktor
Директен телефон: +381-63-121****
GSM: +381-63-121****
Факс: +381-21-300****
RS - Србија, , Novi Sad

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Превоз со кипер , Колективен превоз , Транспорт на градежни материјали , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 7)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

DD MOVING LTD , ID 386023

    mrs. Donna , CEO
Директен телефон: +44-1303-22****
GSM: +44-1303-22****
Факс: ****
GB - Велика Британија, , Folkestone

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Складирање , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Велика Британија (оќе 22)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

DO MIS 7 LTD , ID 409470

    mr. Mavrodiev , upravitel
Директен телефон: +359-87-608****
GSM: +359-87-608****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 8000 Burgas

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Куриерски услуги , Амалски услуги , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Грција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ET BISER LICANOV , ID 311525

    mr. go;ejg;oe , gmeriogj
Директен телефон: ****
GSM: +359-55555555555555-65****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Knezha

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ET EVROTRANS-YORDAN KOSTADINOV , ID 615344

    mr. Yordan Ivanov Yordanov , upravitel
Директен телефон: +359-878-71****
GSM: +359-878-71****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Vasil Levski

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Пакетирање , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Велика Британија (оќе 24)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

GONZO WEB - Marko Krstic PR , ID 759245

    mr. Marko Krstic , prevoznik
Директен телефон: +381-65-331****
GSM: +381-63-857****
Факс: ****
RS - Србија, , 34000 Kragujevac

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Камиони за внатрешни превози , Куриерски услуги , Транспорт на градежни материјали , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Албанија Белгија (оќе 21)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

hbchc , ID 187086

    mr. sdfsdf , sdfsdfsdf
Директен телефон: +355-068-5896****
GSM: +355-068-5896****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија Албанија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

INDUSTRIAL MOVING OOD , ID 149426

    mr. Hristo Arabestanov , Manager
Директен телефон: +359-32-34****
GSM: +359-898-33****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Plovdivtsi

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Амалски услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Германија Швајцарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

IREN-KOMERS EOOD , ID 324949

    mr. Ivanov , shofyor
Директен телефон: ****
GSM: +359-898-65****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Kazanluk

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

JOLLY + , ID 753417

    mr. Milos Djoric , Direktor
Директен телефон: +381-11-2392****
GSM: +381-64-908-1****
Факс: +381-11-2392****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Транспорт на земјоделски производи , Пакетирање , Превоз од склад до склад , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Белорусија (оќе 34)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

KAROLINA I PLAMEN , ID 111597

    mrs. Prtova , Upravitel
Директен телефон: +359-876-33****
GSM: +359-876-33****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Montana

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Амалски услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MALEV 82 EOOD , ID 531787

    mr. Мариана Башлиева , офис асистент
Директен телефон: +359-895-71****
GSM: +359-895-71****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Blagoevgrad

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MATFLOORS EOOD , ID 132672

    mr. Velio Ivanov , upravitel
Директен телефон: +359-882-64****
GSM: +359-882-64****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Превоз од склад до склад , Амалски услуги , Складишни услуги , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Германија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MCS LOJİSTİK İNTERNATİONAL MOVERS , ID 129425

    mr. Ercan ÖKTEN , GENEL MÜDÜR
Директен телефон: +90-216-469****
GSM: +90-532-653****
Факс: +90-216-469****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Камиони за меѓународни превози , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MOVE ONE DOO , ID 144222

    mr. Danijel Lackovic , Direktor
Директен телефон: +385-1-369****
GSM: +385-91-444****
Факс: +385-1-363****
HR - Хрватска, , Zagreb

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Камиони за внатрешни превози , Царински услуги , Транспорт со камион платформа , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Asia Јемен Јордан (оќе 69)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MOVE ONE RELOCATIONS DOO , ID 641272

    mrs. Maja Pasic , Country Manager
Директен телефон: +381-11-777****
GSM: +381-63-39****
Факс: +381-11-777****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Фирма за амалски услуги
Амалски услуги , Превоз со контејнер , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Авганистан Австрија Азејберџан (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 36 фирми
Клучни зборови: Фирми за амалски услуги в Бугарија, Фирми за амалски услуги Балкански полуостров, Фирми за амалски услуги Източна Европа, Фирми за амалски услуги Европска унија(ЕУ), Фирми за амалски услуги Европа, транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа, Куриерски услуги - Бугарија, Шпедиторски услуги - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Пакетирање - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Превоз од склад до склад - Бугарија, Превоз на неполни товари - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Транспорт на градежни материјали - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Превоз на текстил -, Транспорт на градежни материјали -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Куриерски услуги -, Шпедиторски услуги -, Превоз од склад до склад -, Пакетирање -, Превоз на текстил - Србија, Транспорт на градежни материјали - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Куриерски услуги - Србија, Шпедиторски услуги - Србија, Превоз од склад до склад - Србија, Пакетирање - Србија, Превоз на текстил - Холандија, Транспорт на градежни материјали - Холандија, Колективен превоз - Холандија, Превоз на цели товари - Холандија, Куриерски услуги - Холандија, Шпедиторски услуги - Холандија, Превоз од склад до склад - Холандија, Пакетирање - Холандија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET