ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 4412 фирми

"KONJIC-KB-BUS" D.O.O. , ID 126542

    mr. Elvis Ćibo , Direktor
Директен телефон: +3****
GSM: +387-61-51****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Konjic

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"LAF" D.O.O. TRGOVINSKO-TRANSPORTNO PREDUZEĆE , ID 845361

    mr. Almin Lisic , Direktor
Директен телефон: +387-61-66****
GSM: +387-61-66****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Brcko

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NITA TRANS" DOO BRCKO , ID 840849

    mrs. Svjetlana Vasiljević , Koordinator Logistike
Директен телефон: +387-31-71****
GSM: +387-63-38****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Brcko

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (8)

"PRIMOTEX" ZANATSKA RADNJA S.P. NIHAD ŠELJPIĆ , ID 212737

    mr. Nihad Šeljpić , Direktor
Директен телефон: +387-063-96****
GSM: +387-063-96****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Janja

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"SAN DOBRI" DRAGOJA DOBRIJEVIC SP LAKTASI , ID 172967

    mr. Dragoja Dobrijevic , Vlasnik
Директен телефон: +387-51-58****
GSM: +387-65-74****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Trn

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз со контејнер , Камиони за меѓународни превози , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан (оќе 45)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

"VOTE" radnja za prevoz robe u drumskom saobracaju , ID 194261

    mr. Zoran , Vlasnik
Директен телефон: +381-63-40****
GSM: +381-63-40****
Факс: ****
RS - Србија, , 18000 Niš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Грција Македонија (оќе 6)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 NIVA DOO , ID 827212

    mr. Milenovic Goran , menager
Директен телефон: +381-11-355****
GSM: +381-63-24****
Факс: ****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Куриерски услуги , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Австрија Албанија Белгија (оќе 20)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

14. JANUAR DOO , ID 993054

    mr. Aleksandar Pantelic , Direktor
Директен телефон: +381-63-50****
GSM: +381-63-50****
Факс: ****
RS - Србија, , Bačka Palanka

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Романија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2015 ABAY TRANSPORT , ID 450546

    mr. mustafa abay , MÜDÜR
Директен телефон: +90-530-666****
GSM: +90-534-010****
Факс: +90-534-010****
GE - Џорџија, , BATUMİ

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 41)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24 VIP LOGISTICS SERVICES d.o.o , ID 182157

    mr. Leon , Međunarodni transportni agent
Директен телефон: +387-33-75****
GSM: +387-63-99****
Факс: +387-33-75****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Превоз на опасни товари(ADR) , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Австрија Албанија Белгија (оќе 24)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3D D.O.O. , ID 130106

    mr. Mitrovic Risto , direktor
Директен телефон: 387-65-66****
GSM: 387-65-66****
Факс: 387-65-25****
BA - Босна и Херцеговина, , 76316 Bijeljina

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3FSOFA NAK.İTH.İHR.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ , ID 802168

    mr. Fatih AK , şirket yetkilisi
Директен телефон: +90-224-715****
GSM: +90-532-770****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Албанија Бугарија Грција (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (102) Товари (1)

3M SPED , ID 697761

    mr. Milenko Radosevic , Direktor
Директен телефон: +387-65-91****
GSM: +387-65-91****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Prijedor

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Австрија Германија Словенија (оќе 1)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4 MA d.o.o. , ID 736360

    mr. Muhamed-Aida , Direktor
Директен телефон: +387-35-66****
GSM: +387-63-23****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , 75246 Celic

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на градежни материјали , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Македонија Србија Турција (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4ING d.o.o. , ID 150627

    mr. Harun Ljuca , Lgistics Manager
Директен телефон: +387-63-26****
GSM: +387-63-26****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A - EM DOO , ID 100967

    mr. Haris Hercegovac , direktor
Директен телефон: +387-32-20****
GSM: +387-32-20****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Zebe

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A I B GLOBAL LOGISTICS DOOEL , ID 679146

    mr. Aleksandar , Manager
Директен телефон: +389-71-29****
GSM: 230619892@+389-71-29****
Факс: ****
MK - Македонија, , Гевгелија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози , Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Австрија Албанија Белгија (оќе 30)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (4)

A LOGISTICS LTD , ID 225368

    mrs. Natalia Yaneva , Operator
Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-888-71****
Факс: 35****
BG - Бугарија, , 1680 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Транспорт на градежни материјали , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Asia Австрија Азејберџан (оќе 34)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (7) Товари (788)

A&A INTERMODAL B.V , ID 452086

    mr. Kadir Altinsoy , direktor
Директен телефон: +31-10-234****
GSM: +31-641-92****
Факс: +31-10-892****
NL - Холандија, , Rotterdam

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со контејнер , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Џорџија Авганистан Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&A SPED DOO , ID 190877

    mr. Musaefendic Benjamin , Direktor
Директен телефон: +387-33-76****
GSM: +387-62-03****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&A TEAM D.O.O. , ID 937292

    mr. Mensur Nurdinović , direktor
Директен телефон: +387-35-22****
GSM: +387-63-39****
Факс: +387-35-22****
BA - Босна и Херцеговина, , 75 000 Tuzla

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (11) Товари (0)

A&B SPED DOO , ID 373892

    mr. Slavenko Prodanovic , Direktor
Директен телефон: ****
GSM: +387-65-68****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Bosanska Gradiska

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&D Glass , ID 138141

    mr. Admir Halilovic , Vlasnik
Директен телефон: +387-62-72****
GSM: +387-62-72****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Zivinice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&D ŠPED DOO , ID 347734

    mr. Ramic Armir , direktor
Директен телефон: +387-61-36****
GSM: +387-61-36****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Tesanjka

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 4412 фирми
Клучни зборови: Транспортни фирми / Превозници в Босна и Херцеговина, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во Босна и Херцеговина, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Превоз со камион ладилник - Босна и Херцеговина, Превоз со контејнер - Босна и Херцеговина, Камиони за меѓународни превози - Босна и Херцеговина, Превоз на текстил - Босна и Херцеговина, Транспорт на земјоделски производи - Босна и Херцеговина, Железнички превоз на товари - Босна и Херцеговина, Колективен превоз - Босна и Херцеговина, Камиони за внатрешни превози - Босна и Херцеговина, Превоз на цели товари - Босна и Херцеговина, Транспорт на градежни материјали - Босна и Херцеговина, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Транспорт на земјоделски производи -, Транспорт на градежни материјали -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Транспорт на земјоделски производи - Србија, Транспорт на градежни материјали - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Камиони за внатрешни превози - Македонија, Камиони за меѓународни превози - Македонија, Превоз на текстил - Македонија, Превоз со камион ладилник - Македонија, Транспорт на земјоделски производи - Македонија, Транспорт на градежни материјали - Македонија, Колективен превоз - Македонија, Превоз на цели товари - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET