ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО САУДИСКА АРАБИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.





Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 863 фирми

"AYDYN YYLDYZ" , ID 653584

    mr. Чарыев Хемра , генеральный директор
Директен телефон: +993-65-98****
GSM: +993-65-98-4****
Факс: +993-422-2-9****
TM - Туркменистан, , Туркменабат

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Шпедиторски услуги , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Белорусија Германија Казаџстан (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Царински услуги , Транспорт на градежни материјали , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Џорџија Авганистан (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 117069

    mr. Suleyman colak , yetkili
Директен телефон: +90-537-295****
GSM: +90-537-295****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Шпедиторски услуги , Пакетирање , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Џорџија Азејберџан Бахрaин (оќе 16)
Внатрешни дестинации





(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на земјоделски производи , Складирање , Превоз со кипер , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

90 DEGREES , ID 109352

    mr. Mossab Abdullah , Supply Chain Manger
Директен телефон: ****
GSM: +966-5069-1****
Факс: ****
SA - Саудиска Арабија, , Jeddah

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A EKİNCİLER , ID 105206

    mr. ABDULLAH EKİNCİLER , NAK
Директен телефон: +90-532-780****
GSM: +90-544-342****
Факс: ****
TR - Турција, , Kilis

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Железнички превоз на товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз со кипер , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јордан Џорџија (оќе 14)
Внатрешни дестинации





(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на стакло , Превоз на цели товари , Превоз со камион ладилник , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации





(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.K.C. MOBİLYA ORMAN ÜRÜNLERİ İTH.İHR. LTD.ŞTİ. , ID 536695

    mr. Yasin TOPAL , dış ticaret müdürü
Директен телефон: +90-224-723****
GSM: +90-532-659****
Факс: +90-224-723****
TR - Турција, , Inegöl

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јордан Албанија (оќе 15)
Внатрешни дестинации





(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на неполни товари , Превоз со контејнер , Колективен превоз , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации





(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.V.R. General Trading LLC , ID 159703

    mr. Artur Margaryan , Mananging Director
Директен телефон: +971-50-453****
GSM: +971-50-453****
Факс: ****
AE - Обединети Арапски Емирати, , Dubai

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Амалски услуги , Транспорт на градежни материјали , Складирање , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Џорџија Египет Ерменија (оќе 10)
Внатрешни дестинации





(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AAG PAZARLAMA IC ve DIS TIC LTD STI , ID 952873

    mr. H.İbrahim Tosun , Lojistik sorumlusu
Директен телефон: +90-532-064****
GSM: +90-532-064****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз на цели товари , Корабен транспорт на контејнери , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Јемен Џорџија Азејберџан (оќе 22)
Внатрешни дестинации





Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Aaksakal lojistik LTD , ID 104304

    mr. ismail aksakal , şirket sahibi
Директен телефон: +995-592614203, 9053930****
GSM: +90532-5532484, 90532050****
Факс: ****
GE - Џорџија, , tblis

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт со камион платформа , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 55)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт со камион платформа , Превоз од склад до склад , Камиони за внатрешни превози , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Јемен Јордан (оќе 60)
Внатрешни дестинации





(оќе 4)
Испрати порака Камиони (2) Товари (9)

ABAYLAR ULUS.TAŞ ve TİC.LTD.ŞTİ. , ID 164606

    mr. Muhittin Dönmez , Yönetici
Директен телефон: +90-326-221****
GSM: +90-506-130****
Факс: 90-326-221****
TR - Турција, , 31000 Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Казаџстан Катар Кургистан (оќе 3)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABM Transporte u. Logistik GmbH , ID 344044

    mr. Hayati Köseley , Leitung International Verkehr
Директен телефон: +49-6021-420****
GSM: +49-163-756****
Факс: +49-6021-420****
DE - Германија, , Hosbach

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Воздушен превоз на товари , Превоз на цели товари , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан (оќе 26)
Внатрешни дестинации





(оќе 19)
Испрати порака Камиони (7) Товари (1)

ABONEX, s.r.o. , ID 143948

    mr. Ing. Peter Formela , Business director
Директен телефон: 421-53-417****
GSM: 421-53-417****
Факс: 421-53-417****
SK - Словачка, , 05201 Spišská Nová Ves

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со кипер , Шпедиторски услуги , Превоз со кипер , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Џорџија Австрија (оќе 57)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABS TRANSPORT ULUS. TIC.SAN.LTD.STI. , ID 133642

    mr. Ömer Hançerli , Genel Müdür
Директен телефон: +90-850-215****
GSM: +90-544-366****
Факс: +****
TR - Турција, , 27000 Sehitkamil

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Велика Британија Казаџстан Кургистан (оќе 6)
Внатрешни дестинации





(оќе 1)
Испрати порака Камиони (33) Товари (1)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации





(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACROS İNŞAAT , ID 729030

    mrs. ayşe hüyük , owner
Директен телефон: +90-554-698****
GSM: +90-554-698****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складирање  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации





(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACT LOGISTICS AD , ID 111352

    mr. Svetoslav Kazakov , Manager Forwarding & Logistics
Директен телефон: +359-2-807****
GSM: +359-886-81****
Факс: +359-2-807 ****
BG - Бугарија, , Kazichene

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на цели товари , Амалски услуги , Транспорт на градежни материјали , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 70)
Внатрешни дестинации





(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AD CIVILIA PROPERTIES , ID 807644

    mr. Nikolai Ivanov , tyrgovski meniger
Директен телефон: +359-882-79****
GSM: +359-882-79****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Воздушен превоз на товари , Транспорт на стакло , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADA NAKLİYAT , ID 188856

    mr. Halil İbrahim AYVA , Dış İşler Sorumlusu
Директен телефон: +90-545-787****
GSM: +90-545-787****
Факс: ****
TR - Турција, , Adana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Царински услуги  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Џорџија Азејберџан (оќе 7)
Внатрешни дестинации





(оќе 76)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Adar Trans Tur. Dış Tic.Ith. Ihr. San ve Tic Ltd.Şti , ID 116568

    mrs. Binnaz KOROGLU , Sirket sahibi
Директен телефон: +90-216-510****
GSM: +90-536-330****
Факс: +90-216-510****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Јемен Јордан Бахрaин (оќе 6)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADLERGROUP LTD , ID 493829

    mr. Stanislav Zaharkevich , spec. po VED
Директен телефон: +375-17-388****
GSM: +375-29-679****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Складирање , Корабен транспорт на контејнери , Шпедиторски услуги , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADS ULUSLARARASI NAKLİYAT , ID 150476

    mr. NURULLAH MERCİMEK , İŞÇİ
Директен телефон: +90-553-502****
GSM: +90-553-502****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Саудиска Арабија Ирак Иран Романија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 863 фирми




Клучни зборови: транспортни фирми во Саудиска Арабија, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија, Транспорт на градежни материјали - Саудиска Арабија, Превоз со камион ладилник - Саудиска Арабија, Транспорт на земјоделски производи - Саудиска Арабија, Превоз на текстил - Саудиска Арабија, Царински услуги - Саудиска Арабија, Шпедиторски услуги - Саудиска Арабија, Превоз на опасни товари(ADR) - Саудиска Арабија, Превоз на цели товари - Саудиска Арабија, Железнички превоз на товари - Саудиска Арабија, Камиони за меѓународни превози - Саудиска Арабија, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Железнички превоз на товари -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Царински услуги -, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Шпедиторски услуги - Турција, Железнички превоз на товари - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Царински услуги - Турција, Камиони за меѓународни превози - Туркменистан, Превоз на текстил - Туркменистан, Превоз со камион ладилник - Туркменистан, Превоз на цели товари - Туркменистан, Шпедиторски услуги - Туркменистан, Железнички превоз на товари - Туркменистан, Превоз на опасни товари(ADR) - Туркменистан, Царински услуги - Туркменистан

 




CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.




dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET